Kuva: Senja Rapila

Dome Karukoski siirtyy ulkomaisen projektin kimppuun: ohjaa odotetun elokuvan Hollywoodissa!

03.03.2017 08:45 - Senja Rapila

Ulkomaalaislehden mukaan elokuvan päänäyttelijöiksi arvuutellaan Matrix-komistus Keanu Reevesiä sekä näyttelijäkaunotar Isla Fisheriä.

Suomalainen elokuvaohjaaja Dome Karukoski, 40, on yksi Suomen suosituimmista elokuva-ohjaajista. Hänet on palkittu kahdesti Jussi-palkinnnoin ja hän on ohjannut muun muassa nämä legendaariset elokuvat; Tyttö sinä olet tähti, Napapiirin sankarit sekä Mielensäpahoittaja.

Karukosken viimeisin ilmestynyt elokuva Tom of Finland on kerännyt kiitosta niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ennen ensi-iltaansa Suomessa elokuva palkittiin kansainvälisen elokuvakriitikoiden liiton Fiprescin palkinnolla. Elokuva oli myös avausviikonloppunsa aikana Suomessa toiseksi katsotuin elokuva.

Tämä on eittämättä yksi syy siihen, miksi Karukoski on kerännyt roimasti kiinnostusta myös ulkomailla.

Nyt Deadline-lehti uutisoi, että Karukoski olisi ohjaamassa uuden The Starling -nimeä kantavan Hollywood-elokuvan, jonka on käsikirjoittanut Matt Harris. Käsikirjoituksen kerrotaan olevan yksi parhaimmista käsikirjoituksista, joka ei ole päätynyt vielä tuotantoon.

Elokuvaa tähdittävät odotetusti näyttelijät Keanu Reeves sekä Isla Fisher, keiden kanssa käydään tällä hetkellä ahkerasti neuvotteluja elokuvan tiimoilta. Deadlinen mukaan neuvottelut ovat jo miltei maalissa, joka vahvistaisi näiden kahden näyttelijän saamisen uuteen elokuvaan.

Näyttelijä Keanu Reeves on tuttu kasvo muun muassa Matrix-elokuvasta. (kuva: AOP)

Isla Fisher on näytellyt muun muassa elokuvassa Kuokkavieraat. (kuva: AOP)

Lähde: Deadline

Lue myös: Yhdysvalloissa huikeasti menestynyt kauhuelokuva nähdään pian Suomessa - katso traileri

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat