Kuva: Senja Rapila

Arttu Lindemanin menestystä tylytetään somessa - suomalaisräppäri puolustaa: "Jengi itkee turhaan"

08.02.2017 20:15 - Senni Loikala

Vuoden artisti -palkinnon yleisöäänestyksellä voittanut Arttu Lindeman on saanut myös runsaasti kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Supersuositun tubettajan ja neljä kappaletta julkaisseen Arttu Lindemanin, 20, voitto Emma Gaalan Vuoden artisti -kategoriassa on synnyttänyt runsaasti myös kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Tämä siitäkin huolimatta, että Lindeman voitti palkinnon yleisöäänestyksen perusteella.

Korkki kii -kappaleen tiistaina julkaissut räppäri Uniikki, oikealta nimeltään Dan Tolppanen, 25, puolustaa Lindemania Radio Novan Illan haastattelussa.

- Mielestäni jengi itkee ihan turhaan. Olen törmännyt paljon negatiivisiin kommentteihin. Lindemanhan valittiin yleisöäänestyksellä, mitä siinä vaiheessa enää voi sanoa? 

Lisäksi Uniikki arvostaa Lindemanin positiivista asennetta sekä musiikillista kehitystä.

- Artulla on mielestäni hyvä meininki ja musiikki on parantunut koko ajan. Olen myös nähnyt Artun livenä ja hänellä on kaikin puolin hyvä meno, Uniikki sanoo.

Räppäri Uniikki pitää Arttu Lindemanin meininkiä hyvänä. (kuva: Sami Siilin / Rähinä Records Oy)

Arttu Lindeman nousi suuren yleisön tietoisuuteen alun perin tubettajana. (kuva: Senja Rapila)

Voice.fi-sivusto oli paikalla viime lauantaina järjestetyssä Emma Gaalassa ja ennen palkintoseremoniaa Lindeman kommentoi mahdollisuuksiaan voittoon näin:

- Ei tubettajat voita Emma Gaala -patsaita. Jos palkinto kuitenkin tulee, kertoo se siitä, että ollaan menty siihen suuntaan, jossa minut mielletään enemmän artistiksi kuin tubettajaksi.

Kuuntele Radio Novan Iltaa maanantaista torstaihin kello 18-22. Seuraa ohjelman isäntiä Oku Luukkaista ja Esko Eerikäistä myös Facebookissa.

Lue myös: Tubettaja Arttu Lindemanille oma tv-ohjelma! 

Lue myös: Arttu Lindeman julkaisi kuvan tyttöystävästään - katso

Kilpailut

Uusimmat