Kuva: Senja Rapila / AOP

Shirly Karvisen poikaystävältä romanttinen kirjoitus: "Oman universumini kaunein nainen"

31.01.2017 09:15 - Senni Loikala

Miss Universum -kisassa pettyneen Shirly Karvisen miesystävä Vertti Harjuniemi ylistää Karvista Instagram-päivityksessään.

Vuoden 2016 Miss Suomen Shirly Karvisen huono menestys viikonloppuna huipentuneessa Miss Universum -kilpailussa käynnisti keskustelun siitä, mikseivät suomalaismissit pärjää kyseisessä kisassa. Esimerkiksi Lola Odusoga arvioi tiukasti Ilta-Sanomille, ettei missejä valmenneta ammattitaitoisesti kilpailua varten.

Tiistaiaamuna Karvisen julkisuudestakin tuttu poikaystävä Vertti Harjuniemi julkaisi Instagramissa kirjoituksen, jossa hän ylistää Karvisen rohkeutta. Harjuniemi kutsuu Karvista myös ”oman universuminsa kauneimmaksi naiseksi.” Lue alta Harjuniemen kirjoitus.

Rohkeudessa tavoitella omia unelmia ei ole kyse kultamitaleista ja punaisista matoista. Joskus voitetaan, joskus hävitään - sillä ei ole ole mitään väliä, mutta koko ajan mennään eteenpäin välittämättä siitä, uskotaanko sinuun tai mitä on edessä. Se on omalta mukavuusalueelta poistumista ja päivästä toiseen työn tekemistä ja uskaltamista tavoitella jotakin enemmän.

Tämä nainen oli vielä vuosi sitten baarimikko, mutta pari päivää sitten edusti omaa kotimaataan kuuden sadan miljoonan ihmisen edessä, koska hän uskalsi. Tämän enempää ei voi ylpeyttä tuntea. Minun universumin kaunein nainen aina.

Katso alta Harjuniemen Instagram-päivitys.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Shirly Karvinen on aiemmin osallistunut Voice.fi-sivuston Rakkaudesta-juttusarjaan. Pääset lukemaan hänen ajatuksiaan rakkaudesta tästä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat