Kuva: Mikko Räsänen

Kiira Korpi hämmentynyt pestistään TTK-tuomaristossa: "Ihmettelen vähän itsekin"

01.12.2016 12:15 - Mika Parikka

Kymmenennen Tanssii Tähtien Kanssa -kauden uusi tuomari on taitoluistelija Kiira Korpi. Nainen on pestistä innoissaan ja toivoo pystyvänsä kritiikin lisäksi antamaan tukea kilpailijoille.

Tanssii Tähtien Kanssa palaa ruutuihin, kun sen kymmenes kausi starttaa MTV:llä 12. helmikuuta. Ohjelman juontavat Mikko Leppilampi, Vappu Pimiä sekä Tuija Pehkonen. Tuomariston puolella nähdään tutu naamat Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen, Jorma Uotinen sekä uusi kasvo Kiira Korpi.

Miten taitoluistelijana tunnettu Korpi päätyi TTK-tuomaristoon?

- Sitä minä ihmettelen vähän itsekin, mutta ihan mahtava homma! Korpi nauraa. 

Nainen veikkailee, että ehkä tuomaristo kaipasi hieman nuorempaa verta jostain tanssialan ulkopuolelta. Korven haave tuomarina on antaa kilpailijoille muutakin kuin kritiikkiä:

- Lähinnä haluan antaa kommentteja rehellisesti. Sillä tavalla, että se auttaisi niitä esiintyjiä, koska tiedän itse millaista on esiintyä. Tiedän myös mitä se jännitys ja treenaaminen on, kun kroppa ja mieli ovat väsyneitä. Haluaisin antaa jotain vinkkejä, en vain siinä palautteenannossa, vaan ehkä myös siellä takahuoneessa, Korpi kertoo.

Korpi on osa arvovaltaista ja upeaa tuomaristoa. Nainen arvostaakin kollegoitaan suuresti:

- Nehän ovat kaikki niin kokeneita ja mahtavia persoonia. Jokaisella on se oma tapa olla tuomari ja he tuovat hyvin esiin sitä omaa persoonaansa. He myös tietävät paljon tanssitekniikasta. Siihenhän minä en pysty puuttumaan. Tulen varmasti itsekin oppimaan tuomareilta paljon, Korpi hehkuttaa.

Tulevan TTK-kauden kilpailijat ovat vielä mysteeri.

- Todella jännittävää! Kilpailijathan sen shown tekee. Tanssijat ovat huippuja, sehän me kyllä tiedetään, Korpi päättää.

Lue myös: Jorma Uotinen, oletko seksisymboli? Uusi TTK-kausi on täällä!

Lue myös: Tennispalatsi täyttyi julkkiksista - katso kuvagalleria

Lue myös: Salattujen Elämien Petteri Paavola hahmonsa kuoleman jälkeen: "Olen pysytellyt kotioloissa"

Kilpailut

Uusimmat