Kuva: AOP

Sharon Osbourne sekoili taas Saara Aallon kohdalla X Factorissa: "Mikä biisin nimi oli?"

20.11.2016 11:15 - Iiro Myllymäki

Lisäksi Sharon Osbournea syytetään kiroilusta suorassa lähetyksessä.

Saara Aalto kilpailee Ison-Britannian X Factorissa Sharon Osbournen, 64, luotsaamassa yli 25-vuotiaiden kategoriassa. Osbourne on joutunut ohjelmassa useaan kiusalliseen tilanteeseen suorissa lähetyksissä, ja niin kävi myös eilisessä jaksossa.

Osbourne oli esittelemässä seuraavaksi esiintyvää Saara Aaltoa, kun hän ensin ei tiennyt mihin kameraan katsoa ja sen jälkeen unohti Aallon laulaman kappaleen nimen.

- Kuulemme pian tunnuskappaleen yhdestä elokuvahistorian isoimmista elokuvista, Titanic-elokuvasta. En tiedä, mikä biisin nimi olikaan, mutta seuraavana on Saara Aalto, Osbourne sanoi.

Katsojat ovat spekuloineet, kiroiliko Osbourne tämän jälkeen suorassa lähetyksessä. Jotkut ovat kuulleet hänen sanoneen ”Oh, f*ck it” samalla, kun Aallon esittelyvideo alkoi pyöriä. Voit katsoa videon tilanteesta alla olevasta twiitistä:

Unohti Aallon nimen

Osbourne on aiemminkin hämmentänyt ohjelmassa Aaltoon liittyvien lausuntojensa takia. Hän on kerran sanonut Aallon olevan norjalainen. Toisella kerralla kun Osbournen oli tarkoitus esitellä kahden vähiten ääniä saaneen joukkoon päätynyt Aalto, hän unohti tyystin Aallon nimen.

- Mikä hänen nimensä olikaan? Osbourne mutisi vieressään istuneelle tuomari Louis Walshille.

Katsojat ovat spekuloineet, että Osbourne olisi humalassa X Factorin lähetyksissä. Osbourne on kiistänyt syytökset.

Lue myös: "Täydellinen laulusuoritus" - Saara Aallon mahtipontinen tulkinta sai ylistystä tuomareilta

Lähteet: Metro, The Sun, Metro

Kilpailut

Uusimmat