Kuva: AOP

Bonolle myönnettiin erikoinen titteli - on nyt vuoden nainen

02.11.2016 21:15 - Mika Parikka

Bono on luultavasti ensimmäinen mies, joka saa vuoden naisen tittelin. Kunnian miehelle antoi Glamour Magazine.

U2:n keulakuva, maailmanparantaja Bono on valittu vuoden naiseksi. Titteli on aiheuttanut pientä hämmennystä, sillä Bono on aina ollut mies, ja tiettävästi on edelleen. Kunnian antoi Glamour Magazine ja syykin on itse asiassa aivan järkevä.

Bono on tehnyt ahkerasti töitä sukupuolineutraaliuden ja naisten oikeuksien eteen. Mies on myös auttanut maailman köyhimpiä naisia saamaan ruokaa, vettä, koulutusta ja terveydenhuoltoa, ihmisoikeuksista puhumattakaan.

Bono suhtautuu tunnustukseen vaatimattomasti:

"Olen varma, etten ansaitse titteliä. Mutta olen kiitollinen siitä, että tämä palkinto on antanut mahdollisuuden puhua siitä, että taistelua sukupuolten tasa-arvosta ei voi voittaa, ellei miehet ja naiset tee sitä yhdessä", mies kiittelee.

Aktiivisena kansalaisena tunnettu Bono ei epäröi käyttää koviakaan sanoja asioiden parantamiseksi:

"Voimme tehdä paljon enemmän, kuin mitä luulemme. Johtajat ovat vastuussa meistä kaikista. Jos he eivät tue naisia ja tyttöjä, äänestäkää heidät ulos. Nelson Mandelaa lainatakseni, se vaikuttaa aina mahdottomalta, ennen kuin se on tehty", mies päättää.

Onnittelut Bonolle hienosta tunnustuksesta. 

Lähde: NME

Lue myös: U2:n uuden albumin julkaisu viivästyy - suunnitteilla vuodelle 2017

Lue myös: Bono otti kantaa pakolaiskriisiin U2:n keikalla: Haluatteko, että Eurooppa sulkee rajansa ja sydämensä armolta?

Kilpailut

Uusimmat