Kuva: TV5

Kalle Palander pukeutui naiseksi uutuussarjassa - "Korkkarit olivat ihan hanurista"

15.09.2016 12:15 - Iiro Myllymäki

Riemuloma Palandereilla -sarjassa Kalle Palander sonnustautui naiseksi meikkejä myöten.

Tänään TV5-kanavalla alkaa Riemuloma Palandereilla -ohjelma, jossa Kalle ja Riina-Maija Palander kutsuvat suomalaisia viihdetaivaan tähtiä luokseen Nizzaan viettämään ikimuistoista lomaa. Luvassa on sekä vauhdikkaita aktiviteetteja että syvällisiä keskusteluja räväkän avioparin kanssa.

Riina-Maijalle jäi parhaiten mieleen muun muassa drag queen -taiteilijoina tunnettujen Cristal Snow’n ja NikoLan vierailu. Tuo vierailu nähdään sarjan toisessa jaksossa viikon päästä. Jaksossa nähdään, kuinka Kalle sonnustautui naiseksi meikkejä ja mekkoa myöten.

- Se oli lahja minulle NikoLalta, Cristal Snow’lta ja Riina-Maijalta. Minun ei tarvinnut kokata sinä iltana, vaan menin meikkiin. Sitten olin drag queen yhden illan ajan, Kalle kertoo.

Kallen drag queen -hahmon nimeksi tuli Lucky Islands. Kokonaisuuden kruunasivat Riina-Maijalta lainatut korkokengät.

- Korkkarit olivat ihan hanurista. Niillä kävely oli hirveintä, mitä olen elämäni aikana kokeillut, Kalle sanoo.

(kuva: Youtube)

Isosisko puki mekkoihin lapsena

Riina-Maija toivoo, että Kallen drag queen -kokeiluista tulisi pariskunnalle uusi harrastus. Kalle on vakaasti toista mieltä.

- Ei, ei. Minulle on jäänyt traumat siitä, kun isosiskoni aina puki minut mekkoihin. Minusta on paljon kuvia, joissa olen jokin olkihattu päässä ja mekko päällä kotona nelivuotiaana, Kalle kertoo.

Riina-Maijan mielestä Kalle oli naisena kuin hänen kaksoisolentonsa.

- Kallen äiti aina sanoo, että olemme Kallen kanssa samannäköisiä. Nyt huomasin, että Kalle oli todella paljon minun näköiseni niissä meikeissä, Riina-Maija sanoo.

Lue myös: Kalle Palander yhteisohjelmasta vaimonsa kanssa: Oli pelastus suhteelle

Kilpailut

Uusimmat