Kuva: AOP

Herra Ylpöltä uusi aluevaltaus - kokopitkä elokuva!

18.08.2016 13:11 - Reija Saarinen

Elokuvaa kuvataan Espanjassa.

Maj Karma -yhtyeen nokkamies Herra Ylppö muuttaa syyskuussa Espanjaan Andalusian vuoristoon kuvaamaan ensimmäistä kokopitkää elokuvaansa. Mies itse vastaa elokuvan kuvauksesta ja ohjauksesta. Käsikirjoitus sen sijaan on Ylpön ja Mika Lätin yhteistyönä syntynyt.

- En  halua paljastaa tässä vaiheessa vielä liikaa, mutta kerrottakoon nyt sen verran, että Kronos Kairos  on mustavalkoinen ja englanninkielinen sci-fi road-movie, Ylppö toteaa tiedotteessaa. 

Elokuvan pääosaa näyttelee mystinen Radovan Protoni. Mukana ovat myös elokuvadebyyttinsä tekevät muusikot  Kari Reini ja  Mira Luoti.

Ei ole sattumaa, että Ylppö halusi sijoittaa elokuvansa tapahtumat jonnekin muualle kuin Suomeen. Miestä on jo jonkin aikaa kiehtonut ajatus irtiotosta, ja elokuvan  myötä siihen tarjoutui mahdollisuus.

"Voisin vertauskuvallisesti sanoa, että Suomessa minua häiritsee vain kaksi asiaa: Halla ja Halla-aho. Mutta en mä Suomesta kokonaan muuta. Tämä elokuva nyt vaatii sen, etten ainakaan tänä vuonna pääse palaamaan."

"Maj Karmalla on parhaillaan luova työ käynnissä. Uusi materiaali on hevimpää, hitimpää ja hullumpaa. Lupaan, että seuraavan levyn julkaisussa ei tällä kertaa mene seitsemää vuotta”, Ylppö nauraa.

Lue myös: Herra Ylppö menneisyydestään: "Nyt tiedän, mitä tarkoittaa sana trauma"

Kilpailut

Uusimmat