Kuva: AOP

Suicide Squad -elokuvan kaunotar tatuoi ihmisiä huvikseen: "En oiken tiedä miten säännöt menevät"

01.08.2016 09:15 - Mika Parikka

Uudessa Tarzanissa ja pian ensi-iltansa saavassa Suicide Squad -elokuvassa säkenöivä Margot Robbie paljasti yllättävän harrastuksensa The Tonight Show -isäntä Jimmy Fallonille.

Yksi tämän hetken valovoimaisimpia naisnäyttelijöitä on ehdottomasti uudessa Tarzanissa ja Suicide Squadissa Harlequinia näyttelevä Margot Robbie. Australialainen kaunotar kävi Jimmy Fallonin vieraana The Tonight Showssa paljastaen yllättävän harrastuksensa. 

Naisesta paljastui varsin taiteellinen puoli. Kaikista mahdollisista taiteenlajeista nainen tekee ystävilleen tatuointeja. Viimeisin uhri, tai noh, onnekas on Robbien näyttelijäkollega Suicide Squadissa myöskin näyttelevä, Cara Delevingne.

Fallon tiedusteli Robbielta, onko hänellä lisenssi ylipäätään tatuoida ihmisiä. Onhan nainen sentään tatuoinut itsensä mukaan ainakin 50 ihmistä.

En oikein tiedä miten säännöt menevät, mutta kuka tahansa voi ostaa tatuointivälineet eBaysta. Ja jos joku antaa minun tatuoida itseään, niin onhan se tehtävä. Mutta minusta tulee koko ajan huonompi! Taso on ollut yhtä alamäkeä ensimmäisestä tatuoinnista lähtien, Robbie summaa.

Videolla nähdään myös ilmapalloa pitävä tyttö, jonka Robbie on tatuoinut eräälle ystävälleen.

Katso koko ratkiriemukas video alta:

Lue myös: Suicide Squad -näyttelijätär: "Pelkäsin, että Jared Leto hakkaa minut"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat