Kuva: AOP

Robin Williamsin leski haluaa julkaista synkän paljastuskirjan - lapset vastustavat

14.07.2016 14:15 - Iiro Myllymäki

Susan Schneider haluaa kirjoittaa itsemurhan tehneen näyttelijän viimeisistä päivistä.

Kaksi vuotta sitten itsemurhan tehneen näyttelijän Robin Williamsin leski Susan Schneider on jälleen kiistassa näyttelijän kolmen aikuisen lapsen kanssa. Viime syksynä osapuolet pääsivät oikeusteitse sopuun näyttelijän perinnöstä, mutta nyt riita on leimahtanut Schneiderin kirjasuunnitelmista.

Leski haluaa kirjoittaa kirjan, joka keskittyisi rakastetun näyttelijän synkkiin viimeisiin päiviin. Williamsin lapset Zak, 33, Zelda, 26 ja Cody, 24, haluavat estää paljastuskirjan kirjoittamisen. Williamsin perheen tuttu kertoo Aftonbladet-lehden mukaan, että Williams ”olisi inhonnut” ajatusta kirjan kirjoittamisesta. Lähteen mukaan Williams halusi olla tunnettu vain ilon levittäjänä.

- Antaa hänen yrittää. Robinin perheellä on joukko asianajajia ja he eivät aio antaa sen tapahtua, kertoo lähde In Touch -lehdelle.

Lähteen mukaan Schneideria houkuttaa kirjasta mahdollisesti saatavat miljoonatuotot. Schneider on aiemmin kertonut haastatteluissa elämästään Williamsin kanssa ja myös näyttelijän viimeisistä päivistä. Nainen kertoi Williamsin kamppailleen dementoivan aivosairauden Lewyn kappale -taudin sekä alkavan Parkinsonin taudin kanssa. Myös masennuksesta kärsinyt mies hirtti itsensä syksyllä 2014. Schneider ja Williams ehtivät olla naimisissa kolme vuotta.

Lue myös: Lesken koskettavat sanat Robin Williamsille: "Sinä olit niin urhea"

Lähteet: Aftonbladet, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat