Kuva: Leijonat

Radio Nova vahvasti mukana jääkiekon MM-kisoissa - selostukset suorina radiotaajuuksilla

09.05.2019 10:27 - Lauri Kujanpää

Leijonien ottelut selostetaan suorina 10.-25. toukokuuta.

Radio Nova on vahvasti mukana jääkiekon MM-kisatunnelmassa 10.5-26.5.2019, kun Leijonien ottelut selostetaan suorina radiotaajuuksilla.

Ottelut taajuuksille selostaa legendaarinen kiekkoääni J-P Jalo, jolla on studiossa seuranaan asiantuntija-kommentaattoreina tuttu mestarivalmentaja Hannu Jortikka sekä New York Islandersin pelaajatarkkailun johtaja Veli-Pekka Kautonen.

Radio Novan studiossa ovat vuorotellen paikalla joko Janne Virtanen tai Mikko Suursalmi. Fanipaidat ovat valmiina ja usko Leijoniin on horjumaton.

”Radio Nova elää lätkähuumassa koko sydämellään. Pelit eivät ole pelkkiä tilastoja vaan niiden ympärillä eläviä ilmiöitä, puheenaiheita, spekulaatioita, kisabiisejä, kisaleskeyttä, kisakaupungin tapahtumia, perheiden yhteisiä kisastudioita – ihmisiä ja tarinoita niin jääkiekon kuin kisojenkin ympäriltä”, kertoo tulevasta Radio Novan kanavapäällikkö Niina Jokiaho.

Jääkiekkokevään huipennus on tulossa ja koko Suomi elää ja hengittää jälleen Leijonien mukana. Radio Nova haluaa tarjota suorilla selostuksillaan jännitystä ja kisatunnelmaa myös kaikille heille, joilla ei ole mahdollisuutta seurata kisoja television äärellä tai paikan päällä.

FM-taajuuden lisäksi Leijonien etenemistä pääsee kuuntelemaan Radio Novan nettiradion välityksellä osoitteessa www.radionova.fi tai www.radioplay.fi. Nettiradiota voi kuunnella myös Radioplay-sovelluksella.

Lue myös: YLE: Nuorten Leijonien valmentaja näki lentokentällä lapsensa ensimmäistä kertaa - koskettava video

Lue myös: Noora Räty julkaisi koskettavan somepäivityksen: "Sydämessäni me ollaan maailmanmestareita"

Kilpailut

Uusimmat