Nyrkkeilijä suostuu ottelemaan Anthony Joshuaa vastaan, jos hänen ehtonsa toteutuu

06.12.2017 21:15 - Sami Ikonen

Deontay Wilder kuuluu Joshuan ykköshaastajiin.

Nyrkkeilyn WBC-liiton raskaan sarjan mestari Deontay Wilder haluaa otella IBF-, IBO- ja WBA-liittojen mestaria, Anthony Joshuaa, vastaan, jos hänen ehtoonsa suostutaan. Wilder ei suostu ottelemaan mestaruusottelussa ellei ottelun palkintosummaa tasata ottelijoiden kesken tasan. Vielä ei ole varmistettu, että kuka haastaa Joshua seuraavaksi, mutta 39-0 -rekordilla nyrkkeilyt Wilder on yksi ennakkosuosikeista tulevaksi vastustajaksi. Tappioton amerikkalainen kertoi, ettei hän ole rahan perässä.

- En pyydä lisää rahaa. Väitän, että tämä on 50-50 ottelu ja niin se onkin. Jos ottelu olisi uusinta, niin silloin voidaan puhua epätasaisesta jaosta, Wilder kertoi ESPN:n haastattelussa.

Joshualle riittää halukkaita haastajiksi. Wilderin kanssa huippuottelusta kisaa uusiseelantilainen Joseph Parker. Parkerin osakkeita nostaa se, että hänen edustajansa ovat kertoneet, että nyrkkeilijä suostuu mestaruusottelussa 35-65 -palkkionjakoon. Parker on hallitseva WBO-lajiliiton mestari ja hän on voittanut kaikki 24 otteluaan, joista 18 tyrmäyksellä. Wilder uskoo, että Parker on jonon kärjessä Joshuan haastajaksi.

- Parker on pääkohde Joshuan tallille. Jos he eivät halua otella minua vastaan, se sopii minulle. En lähde jahtaamaan Joshuaa.

Wilder kertoi tietävänsä, että huippukohtaaminen brittiläisen kanssa toteutuu.

- Voimme sanoa, että raskaansarjan nyrkkeily on todellakin palannut. Se on tulessa, ja siitä tulee vielä kuumempi sillä hetkellä, kun minä ja Joshua seisomme kehän keskellä.

Lue myös: Huh, mikä tyrmäys! Raskaan sarjan nyrkkeilijä tuupertui kiusalliseen asentoon

Lue myös: Miljoonia tienaava nyrkkeilymestari asuu edelleen äitinsä luona - säästää vuodessa useita tuhansia

Lähde: ESPN  

Kilpailut

Uusimmat