Minnesotasta yhden miehen joukkue? Sama pelaaja tehnyt kuusi viimeistä maalia

14.11.2017 00:35 - Sami Ikonen

Minnesota Wildin hyökkääjä on ollut tulikuumassa vireessä.

NHL-joukkue Minnesota Wild kärsii lievästä maalintekijöiden puutteesta. Joukkue on kolmessa viimeisessä ottelussa tehnyt kuusi maalia. Erikoisesti kaikki maalit on tehnyt sama mies, Jason Zucker. Viime viikonloppuna Minnesota voitti Zuckerin maalilla Philadelphia Flyersin 1-0. Sitä ennen perjantaina Zucker oli tehnyt hattutempun Montreal Canadiensin verkkoon. 

Tulikuuma hyökkääjä on siirtynyt joukkueensa maalipörssin kärkipaikalle. Kauden aikana on syntynyt jo yhdeksän maalia. Pelaajan yhden NHL-kauden maaliennätys on jäämässä nykyisellä tahdilla historiaan, sillä viime kaudella syntyneet 22 maalia ei ole enää kaukana.

Minnesota Wild kaipaa kipeästi lisää maalintekijöitä riveihinsä. Joukkueen palkkakuningas hyökkääjä Zach Parise toipuu vielä pitkään selkäleikkauksesta, eikä hänen odoteta vielä pelaavan marraskuun aikana. Viime kauden joukkueen paras pistemies Mikael Granlund on pikkuhiljaa löytämässä pelivirettään huilattuaan kauden avausottelut. Joukkueen kapteeni Mikko Koivu on hoitanut velvollisuutensa puolustavana hyökkääjänä, mutta tehoja tarvitaan myös hyökkäyspäässä. Toistaiseksi Koivun tehot ovat kuudentoista ottelun jälkeen 4+4=8.

Minnesota on läntisen konfferenssin kolmanneksi viimeisenä. Viime kaudella joukkue sijoittui konfferenssissa toiseksi, mutta tippui pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella St. Louis Bluesia vastaan.

Lue myös: Parhaimmat NHL-pelaajat listattiin pelinumeroittain - listalla vain kolme suomalaista

Lue myös: Mikko Rantasen ketjulle tyly tuomio: koko NHL:n heikoin ykkösketju!

Lue myös: NHL:n tulokasjoukkue tekee historiaa - vain kaksi tappiota kuukauden aikana

Lähde: SB Nation, FoxSport

Kilpailut

Uusimmat