Kuva: Fotolia

Huh, mikä tyrmäys! Raskaan sarjan nyrkkeilijä tuupertui kiusalliseen asentoon

06.11.2017 21:30 - Sami Ikonen

Viikonlopun raskaansarjan nyrkkeilyottelu päättyi lyhyeen.

Nyrkkeilyn raskaansarjan IBF- ja WBA -liittojen maailmanmestari Anthony Joshua puolusti titteleitään toissa viikonloppuna Cardiffissa. Hän löi vastustajansa Carlos Takamin ja säilytti tittelinsä.

Viime viikonloppuna Joshuan ykköshaastaja Deontay Wilder päihitti Bermane Stivernen. Wilder ei hukannut aikaa, vaan tyrmäsi Stivernen heti ensimmäisessä erässä. Pian ottelun ratkettua Wilder halusi lähettää terveiset Joshualle. Uhoava nyrkkeilijä haluaa haastaa seuraavaksi maailmanmestarin ja saada mestaruusvyöt itselleen.

Wilderin ja Stivernen ratkaisusta syntyi todella hienoja kuvia, jotka voivat kilpailla vuoden upeimman urheilukuvan palkinnosta. Kuvissa Wilderin ajatukset olivat voiton sijaan Joshuassa, kun taas Stiverne nojasi pökertyneenä kehän laidalla varsin epämukavassa asennossa. Tuomarilla oli vaikeuksia erottaa ottelijat toisistaan kamppailun ratkettua.

Wilder jatkoi vielä vastustajansa lyömistä, kunnes tuomari joutui taklaamaan voittajan sivuun ja päättämään ottelun.

Deontay Wilder ei ole hävinnyt vielä kertaakaan ammattilaisuransa aikana. 39 ottelusta 38 on päättynyt tyrmäykseen. Hän käyttää itsestään lempinimeä The Bronze Bomber.

Lue myös: Miljoonia tienaava nyrkkeilymestari asuu edelleen äitinsä luona - säästää vuodessa useita tuhansia

Lue myös: Huippuselostaja kritisoi Mayweatherin ja McGregorin ottelua: "Kaikki oli suurta näytöstä"

Lue myös: Vapaaottelija Conor McGregorin esikoinen kastettiin - vuokrasi juhlia varten linnan ja huvipuiston

Lähde: Sportbible

Kilpailut

Uusimmat