NHL:n tulokasjoukkue tekee historiaa - vain kaksi tappiota kuukauden aikana

31.10.2017 18:00 - Sami Ikonen

Vegas Golden Knights on ylittänyt kaikki odotukset.

Viime kesänä rakennettu NHL-seura Vegas Golden Knights on yllättänyt monet jääkiekon ystävät. Ennakoissa liigan pohjamutiin ennustettu joukkue on konfferensissaan tällä hetkellä kolmantena. Kymmenen pelatun ottelun jälkeen kasassa on huikeat kahdeksan voittoa. Vastaavaan temppuun ei ole yksikään tulokasjoukkue kyennyt satavuotisen kiekkosarjan historiassa. 

NHL:n muiden joukkueiden pelaajista kasattu joukkue hävisi viime yönä vierasottelun New York Islandersia vastaan. Aikaisemmin vain Detroit Red Wings oli pystynyt voittamaan ritaripaidat. 

Menestymisen takuumiehinä ovat olleet hyökkääjä James Neal ja päävalmentaja Gerard Gallant.

- Meillä on ollut uskomaton alku. Kiekko on pomppinut meille, mutta meidän pitää taistella jokaisessa pelissä ettemme olisi konfferenssin huonoin joukkue, Gallant kertoi ESPN:n haastattelussa.

Joukkue on vasten kaikkia odotuksia sulautunut joukkueeksi, missä pelaajat ovat saapuneet eri puolilta NHL:ää. Vaikka kausi on pitkä ei Vegasia kannata enään pitää vain tulokkaana.

30-vuotias Vadim Shipachyov on kuulunut Venäjän maajoukkueen vakiokalustoon. Hän on joukkueen yksi harvoista epäonnistujista.

Lue myös: Parhaimmat NHL-pelaajat listattiin pelinumeroittain - listalla vain kolme suomalaista

Lue myös: NHL-tehokaksikko vie joukkuettaan kohti kärkikamppailua

Lue myös: Mitä tapahtui Jesse Puljujärvelle?

Lue myös: Kuka puolustaisi Erik Karlssonia? Vastustajien pähkäily huvitti tähtipelaajaa

Lähde: espn.com

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat