NHL starttasi näyttävästi - McDavid ja Simmonds tekivät hattutempun

05.10.2017 08:38 - Sami Ikonen

NHL-kausi alkoi näyttävästi.

Maailman kovatasoisin kiekkosarja on tullut takaisin. Harjoitusottelut ovat takanapäin, ja jokainen seura aloittaa matkansa kohti kevään pudotuspelejä. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelattiin kauden ensimmäisistä pisteistä.

Viime kauden pistepörssin ja liigan arvokkaimman pelaajan palkinnon voittanut Connor McDavid teki kolme maalia Calgary Flamesin verkkoon. Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä viimeisteli kolmannen maalinsa tyhjiin. Edmontonissa ei tällä kertaa muita maalintekijöitä ollut pelin päättyessä 3-0. Cameron Talbot pelasi Oilersin maalilla nollapelin. Torjuntoja hänelle kertyi 26. 

McDavidin toinen maali oli erityisen hieno yksilösuoritus. Huippunopea hyökkääjä sai kiekon omalla puolustusalueella, ajoi maalille ja harhautti Calgary-vahti Mike Smithin

Katso maali tästä: VIDEO

Myös San Jose Sharksin ja Philadelphia Flyersin välisessä ottelussa nähtiin hattutemppu. Vierasjoukkue Flyersin hyökkääjä Wayne Simmonds viimeisteli kolmannen maalinsa Sharksin tyhjään verkkoon. Ottelu päättyi Flyersin 5-3 vierasvoittoon. Ottelun toinen hahmo oli Flyers-puolustaja Shayne Gostisbehere kolmella syöttöpisteellään. Sharksin Joonas Donskoi ja Flyersin Valtteri Filppula eivät päässeet tehopisteille.

Yön muut ottelut ja suomalaistehot:

Winnepeg Jets - Toronto Maple Leafs 2-7 (Patrik Laine 0+1, Leo Komarov 0+1)

Pittsburgh Penguins - St. Louis Blues 4-5 ja. (Olli Määttä 1+0)

Lue myös: "Sebastian Aho tekee 30 maalia" - lue 9 ennustusta tulevasta NHL-kaudesta

Lue myös: Mikko Rantasen ketjulle tyly tuomio: koko NHL:n heikoin ykkösketju!

Lue myös: Jukka Jalonen takaisin Leijonien päävalmentajaksi

Kilpailut

Uusimmat