Haula teki ensimmäisen maalin Vegasissa - polki puolustajien välistä läpiajoon

02.10.2017 10:45 - Sami Ikonen

Erik Haula onnistui viimeisessä harjoitusottelussa.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattiin NHL:n viimeisiä harjoitusotteluita. Sarjaan uutena seurana osallistuva Vegas Golden Knights pelasi kotonaan San Jose Sharksia vastaan. Laajennusvarauksessa Vegasiin siirtynyt Erik Haula teki ensimmäisen maalinsa ritaripaidoissa. Ensimmäisessä erässä Haula polki läpiajoon puolustuksen keskeltä. Viimeistely oli kylmähermoinen, kun suomalainen laukoi kiekon Sharks-vahti Aaron Dellin jalkojen välistä maaliin. Ensimmäistä erää oli ehditty tuolloin pelata noin kahdeksan minuuttia. Ottelun ensimmäinen osuma oli kuitenkin laiha lohtu, kun Sharks voitti ottelun lopulta 5-3.

Sharksin pelaaja Joonas Donskoi jäi ottelussa pisteittä. Haulan seurakaveri Teemu Pulkkinen ei pelannut.

NHL-kausi alkaa keskiviikkona. Golden Knights pelaa historiansa ensimmäisen NHL-ottelunsa sunnuntaina.

Tuuletuksista päätellen, ensimmäinen maali uudelle seuralle teki Haulalle hyvää. Katso tästä.