Kuva: AOP

Lauri Markkanen todisti suomalaisen NHL-vahdin huikeaa ottelua

25.09.2017 15:10 - Sami Ikonen

Suomen tämän hetken suurin koripallolupaus kävi lauantaina kannustamassa Chicago Blackhawksin NHL-joukkuetta.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL-joukkueet Chicago Blackhawks ja Columbus Blue Jackets kohtasivat harjoitusottelussa. Tuhansien fanien joukossa ottelua oli seuraamassa myös koripallon EM-kisoissa ihastuttanut Lauri Markkanen.

Markkanen twiittasi omalla tilillään viettäneensä vapaapäivänsä lätkämatsin parissa. Kuvassa Markkanen seuraa peliä kotijoukkueen pelipaita päällään. Selkään oli painatettu NBA-tulokkaan oma nimi.

Ottelu päättyi vierasjoukkueen 3-2 voittoon. Suurimmassa roolissa oli Columbuksen maalivahti Joonas Korpisalo. Porilainen torjui ottelussa huikeat 52 kertaa. Ottelussa pelasi suomalaisista myös kotijoukkueen puolustaja Ville Pokka. Paikasta suurimmassa kiekkoliigassa pelaava Pokka sai kirjautettua peliajakseen 18 minuuttia.

Markkaselle Blackhawksin kotiareena United Center on pian kuin toinen koti. Samainen areena toimii myös NBA-näyttämönä, kun Markkasen edustama Chicago Bulls pelaa siellä kotiottelunsa. Bullsin ja Markkasen kauden avausottelu pelataan ensi viikon tiistaina New Orleans Pelicansia vastaan. Ensimmäinen kotiottelu United Centterissä pelataan 6. lokakuuta, kun vieraaksi saapuu Milwaukee Bucks.

Alla olevasta videosta voit katsoa miten United Center muokataan jääkiekkokaukalosta koripalloparketiksi.

Lue myös: Koripalloilija Lauri Markkanen on saanut Suomen sekaisin - mikä on hänen salaisuutensa?

Kilpailut

Uusimmat