Kuva: Fotolia

Miten viihdyt töissä paremmin ensi vuonna? Katso vinkit jokaiselle horoskoopille

28.12.2017 10:45 - Susanna Karttunen

Härän kannattaa olla avomielisempi muiden ideoita kohtaan, vesimiehiä kannustetaan flirttailemaan.

Kannattaako ensi vuonna yrittää saada ylennys vai mieluummin panostaa kavereiden saamiseen? Elite Daily -sivusto kokosi vinkit jokaiselle horoskooppimerkille.

Vesimies (20.1.-19.2.)

Vesimiehet ovat usein introvertteja, ja sosiaalinen elämä työpaikalla voi olla heille vaikeaa. Ensi vuonna haasta itsesi ja yritä tutustua paremmin työkavereihisi.

Kalat (20.2.-20.3.)

Kalat ovat helposti porukan äitihahmo ja tuntevat valtavan määrän empatiaa muita kohtaan. Monet tulevat luoksesi, kun he haluavat purkaa tunteitaan. Ensi vuonna pyydä työtovereitasi edes välillä odottamaan keskustelusessiotanne ruokataukoon asti, sinäkin nimittäin ansaitset työskennellä rauhassa.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinaan kannattaa yrittää olla avarakatseisempi. He tuppaavat olevan varsin räjähteleviä persoonia, joten muiden kuunteleminen saa työkaverit arvostamaan sinua enemmän.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härän kannattaa suhtautua vuonna 2018 avomielisesti uusiin mahdollisuuksiin. Härät ovat mukavuudenhaluisia, eivätkä mielellään halua tarttua uusiin haasteisiin, jos nykyinenkin työtilanne on ihan hyvä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaksosten kannattaa käyttää hyviä sosiaalisia taitojaan hyväkseen työelämässä ja yrittää napata niiden avulla ylennys.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ravut ovat hyviä noudattamaan deadlineja ja ratkaisevat nopeasti ongelmia työpaikalla. Jos ensi vuonna tarjoutuu mahdollisuus lisähaasteisiin, kannattaa ne ottaa. Ehkäpä taitojesi esittely saa esimiehesi tarjoamaan sinulle lisää palkkaa, ylennyksen tai mielenkiintoisempia työtehtäviä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonan kannattaa lopettaa konfliktien pelkääminen työpaikalla. Kaikkia ei voi miellyttää, joten on turha ujostella sanoa, mitä mieltä asioista oikeasti on.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyet ovat taitavia itsensä kritisoimisessa. Ensi vuonna yritä arvioida taitojasi ja suorituksiasi objektiivisemmin, niin huomaat suoriutuneesi työtehtävistä itse asiassa aika hyvin. Muista ensi vuonna pitää parempaa huolta omasta hyvinvoinnistasi, työmenestys ei ole kaikki kaikessa.

Vaaka (23.9.-23.10.)

Vaakojen kannattaa yrittää oppia kestämään kritiikkiä paremmin ja olla ottamatta sitä liikaa itseensä. Muista, että kritiikin avulla voit parantaa työsuoritustasi, eikä sen ole tarkoitus loukata sinua ihmisenä (ainakaan jos pomollasi on yhtään järkeä päässä).

Skorpioni (24.10.-22.11.)

Skorpionia kannustetaan työpaikkaromanssiin! Jos sinulla on kiikarissa joku söpöliini toimistossa, nyt on oikea aika aloittaa flirttailu tai yrittää viedä se pidemmälle. Muista kuitenkin, että vaikka työpaikkaromanssit voivat olla hauskoja, on niissä aina riskinsä.

Jousimies (23.11.-21.12.)

Jousimies on unelmoija, joka tietää mitä ansaitsee ja onnistuu saavuttamaan tavoitteensa. Ensi vuonna on aika laittaa ajatukset teoiksi. Marssi pomosi toimistoon ja pyydä ylennys tai palkankorotus.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauriin kannattaa yrittää ajatella töissä luovemmin ja kehitellä uusia ratkaisuja. Tutustu myös paremmin työkavereihisi.

Lue myös: Rajua seksiä vai hellää rakastelua? Katso sinulle paras seksiasento horoskooppisi perusteella

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat