Kuva: YouTube

Suomalainen tubettaja avoimena itseinhostaan: nerokas ajatus auttoi yli turhista murheista

14.09.2017 19:15 - Henna Koste

Sita Salmisen tuore video on kerännyt ylistystä.

Sita Salminen on suosittu tubettaja. Hän perusti YouTube-kanavansa huhtikuussa 2016. Tuoreella videollaan hän puhuu avoimesti inhostaan kehoaan kohtaan. 

- Silloin, kun minulla iskee vartaloahdistus, se on tosi voimakasta se itseinho. Oksettaa kaikki omat mahdolliset virheet, mitä mulla muka vartalossa on, nainen kuvailee.

Hänellä on kuitenkin tärkeä vinkki kaikille kohtalotovereilleen. 

- Kuvittelen itseni 80-90-vuotiaaksi. Haluaisin, että miettisit sitä myös nyt. Voit sulkea silmät ja kuvitella, että olet nyt 90-vuotias. Mieti, miltä sinusta tuntuu. Olet ihan vanha, iho on ryppyinen, olet ihan voimaton. Elämä alkaa olla loppupäässä. Sitten katsot elämääsi taaksepäin ja mietit sitä nuoruutta, jota et voi ikinä saada takaisin. Kuinka turhalta se silloin tuntuisi, että hukkasit elämäsi parhaat vuodet siihen, että vain vihasit itseäsi?, Sita korostaa.

Hän puhuu videolla myös siitä, kuinka omaa kuvaa silotellaan sosiaalisessa mediassa.

- Ei kukaan laita tällaista kuvaa. Älä vertaa itseäsi siihen, miltä jonkun vartalo on näyttänyt poseeratussa ja käsitellyssä kuvassa sekunnin sadasosan ajan, koska todellisuus voi olla tämä, nainen sanoo ja nostaa paitansa. 

Videota on katsottu liki 100 000 kertaa. Fanit ovat hehkuttaneet sitä parhaaksi näkemäkseen videoksi. Moni kertaa saaneensa siitä voimaa.

Katso koko video alta. 

Lue myös: "Ymmärrän vihdoin miksi mieheni rakastaa vartaloani, joka ei todellakaan ole täydellinen"

Kilpailut

Uusimmat