Kuva: Shutterstock

20 treffi-ideaa ensitreffeille tai pariskunnille - ovat taatusti kokeilemisen arvoisia

09.06.2021 17:15 - Senja Rapila

Jos sinulta on loppunut treffi-ideat, voit näistä bongata ideoita tuleviin tärskyihin.

Olitpa suunnittelemassa treffejä uuden tai vanhan kumppanin kanssa, aktiviteettien ideointi voi välillä turhauttaa. Cosmopolitan-lehti on nyt listannut runsaasti vinkkejä erilaisiin treffi-aktiviteetteihin, jotka voivat pelastaa sinun treffi-iltasi. Monet näistä eivät välttämättä ole käyneet sinulla mielessäkään.

Heittäytykää siis ja kokeilkaa tulevilla treffeillänne jotain uutta. Millaiset treffit järjestätte seuraavaksi? Voit lukea ideat alapuolelta.

1. Lähtekää päivätreffeille huvipuistoon. Jos ette halua maksaa sievoisia summia rannekkeesta, ostakaa yhdet liput tai käykää ilmaislaitteessa. Nautiskelkaa hattarasta, tunnelmasta ja viimeistelkää treffinne pitkällä kävelyllä. 

2. Kolme sanaa: alkoholi, musiikki ja palapeli. Miltäs sellaiset treffit kuulostaisi? Ehkä hermoja raastavilta, mutta sen projektin parissa viihtyisitte pidempäänkin.

3. Lähtekää yhdessä pelaamaan lasersotaa. Mikäpä olisikaan parempi treffiaktiviteetti kuin sellainen, jossa saat sydämesi pamppailemaan ja adrenaliinin virtaamaan.

4. Etsikää paikallinen kamerakoppi. Kyllä, näitä on olemassa vielä Suomessakin. Ottakaa klassinen kuvasarja villisti, hillitysti tai seksikkäästi. Nykyisin kopeista kuvasarjan saa useimmiten digitaalisena sähköpostiin, joten voitte jakaa kuvat vaikka sosiaalisessa mediassa.

5. Viettäkää nakuilupäivä. Eli jonain lauantaina tai sunnuntaina ette vain pue vaatteita päälle lainkaan. Tämä voi vaatia etukäteisvalmisteluja esimerkiksi ruuan suhteen, ettei kauppaan tarvitse alasti lähteä. Ja mikäli et tunne treffikumppaniasi entuudestaan, se voi vaatia rohkeutta. Mutta nakutreffit on takuuvarma keskustelunavaaja!

6. Syöttäkää toisillenne sokkona ruokia: toisen pitää side silmillä arvata, mikä ruoka tai ruoka-aine on kyseessä. Muista tarkistaa ennakolta treffikumppanin allergiat, ettei käy köpelösti!

(kuva: Shutterstock)

7. Käykää yhdessä päivä- tai yöretkellä. Olipa kyseessä pitkäaikainen kumppani tai uusi treffituttava, tällä reissulla pääset tutustumaan niin itseesi mutta myös kumppaniisi täysin uudella tasolla.

8. Käykää ajelulla ei-minnekään. Joko autolla, pyörällä tai julkisilla. Lähtekää päämäärättömälle reissulle, katselkaa maisemia ja pysähtykää yllättävään pikkukahvilaan, huoltoasemalle tai kauppaan hakemaan eväitä. Nauttikaa tutkiskelusta ja pysähtykää katsomaan toinen toistaan hienompia nähtävyysiä, olivatpa ne kaupungissa tai eivät.

9. Lähtekää ulos syömään tai tilatkaa ruokaa kotiin. Ja tässä onkin sellainen jippo, että kumpikaan ei tilaa omaa ruokaansa, vaan treffikumppani saa päättää mitä toinen syö. Tämä voi tuoda iloisen yllätyksen tai ruokakateutta. Mutta silti, seikkailumielellä loppuun asti! Muista tässäkin varmistaa, ettei toisella ole allergioita.

10. Viettäkää elokuva- tai sarjamaratonia. Valitkaa molemmille sopiva päivä tai vuorokausi ja ylittäkää itsenne. Katsokaa useita tunteja klassikkoelokuvia, elokuvasarjaa tai tv-sarjaa hyvän ruuan äärellä. Pitäkää välillä taukoja ja jutelkaa katsomastanne ja siitä, miltä maraton tuntuu luissa ja ytimissä. 

11. Leipokaa tai valmistakaa yhdessä alusta asti jotain, mitä ette koskaan tekisi arkena. Esimerkkiprojekti voisi olla pasta - siis itse pastanauha, tai pasta missä tahansa muodossa. Kylkeen lasillinen lempijuomaasi ja projektin kruunaukseksi lempikastikkeesi pastalle. Avot!

12. Viettäkää tunti tai päivä paikallisen turistinähtävyyden parissa. Pikainen googlaus auttaa löytämään teitä lähimmät turistinähtävyydet - vaikka mielestäsi siinä ei olisi itsessään mitään nähtävää, voitte katsoa nähtävyyden sijaan toisianne, jutella ja syödä hyviä eväitä.

13. Tehkää yhdessä taidetta ja maalatkaa vesiväreillä, akryyleillä tai mikä vain tuntuu teistä parhaalta. Jos haluatte heittäytyä villeiksi, maalatkaa isommalle paperille käyttäen hyödyksi alastonta kroppaanne. Tässä tilanteessa muista valita maalaukseen käytettävä maali viisaasti.

14. Järjestäkää kotona juustomaistajaiset. Tai jos ette ole juustojen ystäviä, voitte vaihtoehtoisesti hakea pikaruokaloista erilaisia hampurilaisia ja maistella niitä kriittisesti arvostellen. Miksipä ei?

(kuva: Shutterstock)

15. Kesäsäillä kannattaa hyödyntää ulkotreffien mahdollisuus: pakatkaa siis aurinkorasva, hyvä ruoka ja juoma mukaan, ja suunnatkaa paikalliselle uimarannalle, kalliolle, puisto-alueelle tai muuhun kauniiseen paikkaan piknikille. Muistakaa, että omakotitalossa piknikin voi järjestää vaikka omalla nurmikolla. Sekin voi tuoda pientä tvistiä elämään.

16. Käykää yhdessä taidegalleriassa. Vaikka ette ymmärtäisi taiteesta mitään, erikoislaatuinen taide voi herättää keskustelua.

17. Valitkaa jokin äärettömän huono elokuva treffi-iltaanne varten. Löydätte netistä varmasti surkeimmiksi arvostellut komediat tai toimintaelokuvat. Arvostelkaa elokuvaa sitä katsoessa. Ihan kuin sellaista elokuvaa katsoessa pystyisi olemaan hiljaa?

18. Pelatkaa videopelejä yhdessä.

19. Heittäytykää roolipelien vietäväksi. Jos tunnette toisenne entuudestaan, esittäkää toisillenne ennestään tuntemattomia henkilöitä kotona tai baarisssa. Leikin ei tarvitse olla seksuaalinen, jos se tuntuu vaivaannuttavalta alkuun. Heittäytykää huumorin vietäväksi!

20. Järjestäkää kotiin elokuvamaraton tällä kertaa niin, että valitsette yhden näyttelijän, jonka tähdittämiä elokuvia haluatte katsoa.

Lue myös: "Hän kysyi voinko pidätellä?" - miesten oudot harhaluulot kuukautisista ja ehkäisystä hämmentävät

Lue myös: Kenen kanssa kemiat kohtaavat parhaiten? Horoskooppi paljastaa yhteensopivimmat seksikumppanit

Lue myös: Seksiä hyvin varustellun miehen kanssa - ihmiset kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat