Kuva: Shutterstock

Teini heräsi suuren mahan kanssa ja synnytti alle tunnin kuluttua: "Olin shokissa"

04.04.2019 17:15 - Reija Saarinen

Emmalouise Leggaten mukaan maha ilmestyi kuin tyhjästä.

Emmalouise Leggaten, 19, elämä muuttui radikaalisti yhtenä aamuna. Hän kertoo heränneensä ja tajunneensa mahansa turvonneen yön aikana hurjasti. Tästä ei tarvinnut mennä eteenpäin kuin 45 minuuttia ja hän oli synnyttänyt maailmaan toisen lapsensa.

Leggaten mukaan koko raskaus oli hänelle täysi yllätys. Hän oli käyttänyt ehkäisypillereitä. Sen lisäksi hänellä ei ollut minkäänlaisia raskausoireita. Myöskään hänen vatsansa ei kasvanut ennen kyseistä aamua.

- Vatsa pompahti esiin kirjaimellisesti yhden yön aikana. Isoäitini oli varma siitä, että olen raskaana. Matkalla sairaalaan lapsivesi meni ja synnytin Ciara-tyttöni jo autossa matkalla sairaalaan, Leggaten kertoo.

Leggaten kertoo olleensa huolissaan lapsen terveydestä. Onneksi kaikki oli kuitenkin pienokaisella hyvin. Hän kuitenkin myöntää, että tilanteen tajuaminen vei oman aikana.

- Se oli todellinen yllätys ja pakko todeta, että olin hieman shokissa tapahtuneen jälkeen. Olimme kuitenkin onnekkaita, sillä hänellä oli kaikki hyvin.

Lääkärit eivät ole osanneet selittää sitä, miksi Leggaten vatsa ei kasvanut tai miksi vauva ei missään vaiheessa potkinut niin, että Leggaten olisi potkut tuntenut.

Tällä hetkellä perhe elää normaalia elämää. Lisää lapsia perheeseen ei kuitenkaan enää ole suunnitteilla. Sen vuoksi Leggaten käy säännöllisesti raskaustesteissä.

Lue myös: Julkkikset paljastivat omituisimmat raskausajan ruokahimonsa - ällöttävää vai herkullista?

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat