Kuva: Shutterstock

Nainen väittää dieetin tuhonneen hänen 17 vuoden avioliittonsa - haki vertaistukea muilta

08.11.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Naisen elämäntaparemontti onnistui yli odotusten.

Ruokavalion vähentäminen ja muutos voi kiristää helposti pinnaa, mutta eräs nainen väittää vähähiilihydraattisen dieetin tuhonneen hänen avioliittonsa täysin. Nainen oli noudattanut useiden julkkistenkin suosimaa ketogeenistä dieettiä, joka tarkoittaa käytännössä vähähiilihydraattista ruokavaliota. Dieetti oli onnistunut erinomaisesti, mutta suhde sen sijaan oli kärsinyt. 

Dieetin pyrkimyksenä on saada elimistö ketoositilaan, jolloin elimistö alkaa käyttää elimistön rasvavarantoja aivojen tarvitseman glukoosin tuotantoon. Ketoosi syntyy ainoastaan silloin, jos elimistö ei saa riittävästi hiilihydraatteja glukoosin tuottamista varten.

Eräs Reddit-käyttäjä jakoi tarinansa elämänmuutoksensa jälkeen. 

"Haluan kysyä, että onko joku rikkonut avioliittonsa sen takia, että on onnistunut laihduttamaan ketodieetin avulla? Minä onnistuin laihtumaan, mutta mies, jonka kanssa olen ollut 17 vuotta, ei koe minua enää viehättävänä." 

Nainen onnistui karistamaan kymmeniä kiloja vyötäisiltään. Hänen solakampi ulkonäkönsä ei kuitenkaan miellyttänyt miestä. 

"Miehen mukaan minun peppuni on hävinnyt laihdutuksen tuloksena. (Minulla ei ollut mielestäni pulleaa takapuolta ennen laihdutusta) Mieheni myös kertoi, että minun rintani ovat hävinneet." 

Nainen kertoo olevansa itsekin shokissa miehensä sanomisista. Hänellä ei ollut mitään tietoa siitä, että laihdutus voisi olla niin iso asia miehelle. Nainen sai paljon tukea yhteisössä, eikä kukaan voinut ymmärtää, miksi mies teki mitä teki. 

"Ole onnellinen, että pääsit tuollaisesta ihmisestä eroon. Hän ei todellakaan ole sinun arvoisesi." 

"Kuinka pinnallinen ihminen. Aivan varmasti olet shokissa, mutta onneksi pääsit hänestä eroon." 

Lue myös: Seksin harrastamisesta tuli painon vuoksi mahdotonta - mies teki uskomattoman muodonmuutoksen

Lähde: Health

Kilpailut

Uusimmat