Kuva: Shutterstock

Uusi Tinder-ominaisuus parantaa naisten turvallisuutta - saattaa rantautua myös Suomeen

10.10.2018 17:15 - Lauri Kujanpää

Tinder on tämän hetken suosituimpia, ellei suosituin, deittisovellus.

Supersuosittu treffisovellus Tinder saattaa saada uuden ominaisuuden, joka on tällä hetkellä kokeilussa Intiassa. Tässä My Move -lisäosassa, joka Tinderiin on paikallisesti ladattavissa, naiset saavat päättää, aloittavatko he miehen kanssa keskustelun vai eivät. Tämän lisäosan on tarkoitus lisätä naisten turvallisuutta nettideittailussa.

My Move -toiminto on yksinkertainen: Kun mies lähestyy naista tai nainen miestä, saa nainen päättää, kuinka seuraava askel otetaan. Naisella on siis täysi valta valita, saako mies lähettää hänelle viestejä tai haluaako hän lähettää niitä miehelle. Varsinkin Intiassa lisätoiminto on ollut haluttu, sillä maassa tehdään kymmeniä tuhansia raiskauksia vuosittain. 

Jos kokeilu Intiassa onnistuu lopulta ja siihen ollaan tyytyväisiä, pääsevät kaikki käyttäjät ympäri maapallon kokeilemaan sitä. Nyt testijakso on kestänyt muutaman kuukauden ja vielä ei tiedetä, kauan se tulee jatkumaan.

Tinder on tällä hetkellä maailman suosituimpia, ellei suosituin, deittisovellus. Sitä käyttävät miljoonat ihmiset ympäri planeetan ja se on tuonut yhteen satoja tuhansia pariskuntia. Sovellus julkaistiin vuonna 2012. 

Lue myös: Nainen kutsui sata pahaa aavistamatonta miestä Tinder-treffeille samaan aikaan - sitten alkoi tapahtua

Lue myös: Miten Tinder vaikuttaa seksielämään? Tutkimuksen tulokset yllättävät

Lähde: Independent

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat