Kuva: Shutterstock

Asia, joka saa olon tuntumaan itsevarmalta treffejä varten – naiset kertovat parhaimman vinkkinsä

08.08.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Menevä musiikki kohottaa tunnelmaa sopivasti juuri ennen treffejä. Myös hampaiden pesemisellä saattaa olla yllättävän rauhoittava vaikutus.

Treffeille lähteminen usein jännittää ja perhoset lentelevät vatsanpohjassa. Pieni hermostuneisuus on monesti hyvä asia ja kertoo siitä, että kiinnostusta deittikumppania kohtaan on olemassa.

Elite Daily kysyi naisilta, millä keinolla he saavat itsevarmuutensa kohoamaan ja liiallisen jännityksen pysymään kurissa juuri ennen treffeille lähtemistä.

Huolellinen kauneudenhoito

“Ennen treffejä puunaan itseni päästä varpaisiin. Kun tiedän ulkomuotoni olevan parhaimmillaan, tunnen oloni myös itsevarmemmaksi. Ennen treffejä saatan esimerkiksi laittaa kasvonaamion ja poistaa karvat ”sieltä alhaalta.” Saatan jopa harjata hampaani ruokasoodan avulla, jotta ne näyttäisivät valkoisemmilta. Näen siis ylimääräistä vaivaa kauneusrutiineissani. Minusta se osoittaa myös kunnioitusta, ei hyvältä näyttäminen mutta se, että ottaa treffit tosissaan.”

Menevä musiikki kohottaa tunnelman

”Kohottaakseni tunnelmaa kuuntelen menevää musiikkia valmistautuessani. Enkä unohda sähäkän sävyistä huulipunaa.”

Mukavat vaatteet ja ripsiväri

”Ripsiväri! Ja mukavat vaatteet. Uskon, että mitä mukavammin olen pukeutunut, olen myös rentoutuneempi ja iloisempi, joka on hyvä asia treffeillä.”

Hammastahnan maku rauhoittaa

”Noin tunti ennen treffejä olen niin hermostunut, että perhoset lentelevät vatsanpohjassa. Ehkäistäkseni ahdistusta, harjaan hampaani. Mintun maku rauhoittaa minua. Eikä freesin olon ja hymyn kanssa voi mennä pieleen, kun on lähdössä flirttailemaan deitin kanssa.”

Videopuhelu ystävien kanssa

“Kun valmistaudun treffejä varten, otan muutaman drinkin ja puhun videopuhelun parhaiden ystävieni kanssa. He saavat tunnelman kohoamaan.”

Lue myös: Sinkut kertovat: Asiat, jotka pilaavat ensimmäiset treffit varmasti

Lue myös: 5 ihanaa ponnarityyliä, jotka eivät jää huomaamatta

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat