Kuva: Shutterstock

Asiat, jotka tapahtuvat rakkaudentunnustuksen jälkeen – ovatko toteutuneet omassa suhteessasi?

24.07.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Rakkaudentunnustuksen jälkeen myös yhteiset suunnitelmat alkavat ulottua yhä pidemmälle tulevaisuuteen.

Seurustelusuhdetta voi jatkua pitkäänkin ilman, että rakkaudentunnustukset ovat ajankohtaisia, sillä kipinää riittää alkuaikoina usein ylläpitämään voimakas ihastumisen tunne. Toiset meistä taas tahtovat kertoa rakkauden tunteistaan heti parisuhteen alkumetreillä.

Olipa tilanne kumpi tahansa, lause ”minä rakastan sinua” muuttaa parisuhdetta. Elite Daily kokosi yhteen muutokset, jotka tunteiden tunnustaminen tuo mukanaan.

Asiat, jotka rakkauden tunnustaminen muuttaa:

1. Olosi tuntuu itsevarmemmalta niin parisuhteessa kuin elämän kaikilla muillakin osa-alueilla. Huomaat, että sinusta huokuu onnellisuus.

2. Alatte tehdä kumppanisi kanssa yhä enemmän yhteisiä päätöksiä ja suunnitelmia jopa pitkälle tulevaisuuteen.

3. Rakkaudentunnustuksen jälkeen haluatte myös viettää yhä tiiviimmin aikaa toistenne seurassa.

4. Lisääntynyt yhteinen aika voi tarkoittaa esimerkiksi ensimmäisen yhteisen matkan suunnittelua ja reissuun lähtemistä.

5. Lauseesta ”minä rakastan sinua” tulee osa arkeanne ja arkipäiväiset hyvästit esimerkiksi töihin lähtiessä alkavat loppua näihin sanoihin.

6. Haluatte kuuluttaa tunteistanne koko maailmalle ja päivitätte myös sosiaaliseen mediaan rohkeammin rakkauden täyteisestä parisuhteestanne.

7. Jos ette ole jo aikaisemmin viettäneet aikaa toistenne perheiden kanssa, viimeistään rakkaudentunnustuksen jälkeen on aika tutustumiselle.

8. Keskinäinen luottamuksenne kasvaa yhä vahvemmaksi ja oman hyvinvointinne lisäksi alatte ajatella asioita enemmän ”me” -muodossa.

Lue myös: Kehonkieli kertoo rakkaudesta - asiantuntija kertoo, kuinka tunnistat pienetkin merkit

Lue myös: Mitä tapahtuu kun seksisuhde muuttuu rakkaudeksi? 7 vaihetta

Lue myös: Mistä löydät elämäsi rakkauden? Horoskooppimerkkisi kertoo

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat