Kuva: Shutterstock

Rakkausasioissa pessimistisimmät horoskooppimerkit paljastettiin - kuulutko joukkoon?

14.06.2018 16:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 1 479 kertaa

Kauriille pessimismi on yleinen elämänasenne.

Rakkausasiat aiheuttavat monissa meistä paljon epävarmuuksia, ja kaikilla on varmasti kokemuksia sydänsuruista. Näin ollen saattaa olla helppoa ottaa pessimistinen asenne parisuhdeasioihin. Toiset kuitenkin ovat alttiimpia tällaiselle suhtautumistavalle kuin toiset. Elite Daily on paljastanut, mitkä ovat kaikkein pessimistisimmät horoskooppimerkit rakkauselämässä.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksosen kaksijakoinen luonne näkyy myös romantiikassa. Toisaalta kaksonen on hyvin sosiaalinen ja innoissaan uusien ihmisten mukanaan tuomista uusista mahdollisuuksista, mutta toisaalta he myös pelkäävät uusien tuttavuuksien johtavan uusiin pettymyksiin. Liian usein tämä jälkimmäinen asenne ottaa kaksosella vallan, eikä siitä ole helppo päästää irti. Kun kaksonen seurustelee, hän antaa toiselle osapuolelle täyden arvostuksensa ja ihailunsa. Sitten kun suhteessa tulee pettymyksiä, kaksonen tuntee ne todella voimakkaasti ja on alttiina päätymään pessimististen ajatusten kierteeseen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu on yksi tunteikkaimmista ja romanttisimmista horoskooppimerkeistä, mikä näkyy sekä hyvässä että pahassa. Häntä on valitettavan helppo haavoittaa, ja erosta toipuminen ei ole hänelle lainkaan helppoa. Pettymykset saavat herkän ravun menemään suunniltaan, mutta uusi rakkaus pelastaa ravun pysyvältä pessimismiltä kerta toisensa jälkeen.

(kuva: Shutterstock)

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyen taipumus ahdistuneisuuteen ja huolestuneisuuteen johtaa herkästi negatiivisiin ajatuksiin rakkausasioissa. Perfektionistinen neitsyt löytää helposti vikoja paitsi muista ihmisistä, myös itsestään. Samalla neitsyt luulee, että myös deittailun toinen osapuoli on ajatuksissaan yhtä kriittinen ja neitsyen on vaikea luottaa omaan viehätysvoimaansa.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris on pessimistisistä pessimistisin. Hänelle lasi on aina puoliksi tyhjä, ja sellaiseksi hän on syntynyt. Hänelle tämä tosin ei ole pessimismiä, vaan realismia. Tämä asenne heijastuu kauriin parisuhteisiin, joissa kauris pelkää koko ajan pahinta.

Lue myös: Miksi olet sinkku? Horoskooppimerkkisi paljastaa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat