Kuva: Shutterstock

Miten teet Tinder-profiilistasi parhaan mahdollisen? Asiantuntijoiden vinkit koottiin yhteen

10.04.2018 20:45 - Iiro Myllymäki

Profiilitekstiin kannattaa panostaa, ja kuvissa ei kannata käyttää aurinkolaseja.

Tinderissä monilla eri tekijöillä on vaikutusta siihen, kumpaan suuntaan ihmisen ”swaippaa”. Jos Tinderissä on tositarkoituksella seuraa etsimässä, kannattaa omaan profiiliin kiinnittää paljon huomiota. Elite Daily -sivusto on koonnut yhteen asiantuntijoiden vinkkejä siihen, miten saat Tinder-profiilistasi mahdollisimman houkuttelevan.

1. Älä jätä profiilitekstiä kirjoittamatta

Nettideittailun asiantuntija Jess Carbino painottaa profiilitekstin merkitystä. Vaikka sopivan tekstin keksiminen saattaa olla vaivalloista, sen kirjoittamista ei tulisi missään tapauksessa jättää välistä. Carbinon mukaan teksti auttaa saamaan osumia, mutta se helpottaa myös muita keskustelun avaamisessa. Kun profiilitekstissäsi lukee jotain mielenkiinnonkohteistasi, näistä asioista on helppo aloittaa keskustelu kanssasi.

2. Kirjoita asioista, jotka erottavat sinut muista

Jess Carbino vinkkaa, että profiilitekstin laatiminen kannattaa aloittaa miettimällä, mitkä ominaisuutesi erottavat sinut muista Tinderin käyttäjistä. Jos kirjoitat olevasi sosiaalinen ja pitäväsi hyvästä ruoasta ja matkailusta, et anna itsestäsi kovin persoonallista kuvaa. Mieti siis, mikä ominaisuus, harrastus tai mielenkiinnonkohde olisi elämässäsi sellainen, mikä antaa sinusta mielenkiintoisen kuvan.

- Noin 20 prosenttia Tinderin käyttäjistä tykkää laittaa jonkin huomion vastapuolesta ensimmäisenä viestinään, joten anna heille jotain, mistä puhua, neuvoo Carbino.

3. Jätä aurinkolasit pois profiilikuvastasi

Ensimmäisessä profiilikuvassa tulee antaa hyvä kuva siitä, miltä oikeasti näyttää. Näin ollen aurinkolaseilla silmien peittäminen ei ole paras ratkaisu. Tinderistä kerrotaan, että aurinkolasien ja jopa silmälasien käyttö vähentää todennäköisyyttä tulla swaipatuksi oikealle 15 prosenttia.

4. Hattu pois profiilikuvasta

Kuten lasien käyttö, myös hatun pitäminen vähentää todennäköisyyttä saada tykkäyksiä Tinderissä, 12 prosenttia jos tarkkoja ollaan.

5. Hymyile

Kuva seksikkäästä ja kohtalokkaasta katseesta saattaa kuulostaa hyvältä idealta profiilikuvaksi, mutta näin ei todellisuudessa ole. Tinderin tilastot kertovat, että hymykuva profiilikuvana lisää tykkäysten saamisen todennäköisyyttä 14 prosenttia.

6. Näytä kasvosi kunnolla

Profiilikuvassa kannattaa katsoa suoraan kameraan ja ottaa kuva suoraan edestäpäin. Sivusta otetut kuvat eivät Tinderin tilastoinnin mukaan toimi yhtä hyvin. Suoraan edestä otetut kasvokuvat lisäävät tykkäysten saannin todennäköisyyttä yli 20 prosentilla.

Lue myös: Miehet kertovat: "Asiat, joita inhoamme naisten Tinder-profiileissa"

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat