Kuva: Shutterstock

Tuhlaatko hänen kanssaan vain aikaasi? Merkit, jotka kertovat, ettei hän ole kiinnostunut

27.03.2018 19:15 - Reija Saarinen

Muutamista merkeistä voi hyvinkin nopeasti nähdä sen, onko toinen todella kiinnostunut vai ei.

Kun ihastuu, haluaa vain tietää, onko toisen tunteet lainkaan samansuuntaisia. Siihen ei tietenkään ole olemassa yhtä selkeää vastausta, mutta on kuitenkin joitain sellaisia merkkejä, joita tarkkailemalla voi saada jotain vihiä siitä, mitä ajatuksia toisella on.

Alla lueteltuna muutamia merkkejä, jotka kertovat siitä, että toinen ei ole sinusta kiinnostunut.

1. Hän vastaa viesteihisi aina vain yhdellä sanalla tai esimerkiksi emojilla. Hän ei halua keskustella kanssasi, vaan haluaa tilanteen olevan ohi nopeasti.

2. Hän ei kosketa sinua edes silloin, kun hänellä olisi siihen mahdollisuus. Jos ihminen on toisesta kiinnostunut, hän koskettaa tätä mielellään.

3. Saatko hänet joskus kiinni siitä, että hän tuijottaa sinua? Jos vastasit ei, on selvää, ettei hän ole kiinnostunut. Jos ihminen on kiinnostunut toisesta, hän tarkkailee tätä, jopa huomaamattaan.

4. Seuraako hän sinua sosiaalisessa mediassa? Entä kommentoiko hän juttujasi? Jos vastaus on kieltävä, saattaa se kertoa siitä, ettei hän oikeastaan ole sinusta kiinnostunut. Jos toinen ja hänen elämänsä kiinnostaa, ihminen tykkää tämän julkaisuista.

5. Hän ei halua viettää aikaa kanssasi, vaikka hänellä olisikin mahdollisuus. Jos ihminen tekee toiselle aikaa, kertoo se suuresta kiinnostuksesta.

Lue myös: Teetkö parisuhteessa uhrauksia vai kompromisseja? Tunnista suhdetta vahingoittava tapa

Lue myös: Pariterapeutit paljastavat: Merkit, joista tiedän suhteen päättyvän eroon

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat