Kuva: Shutterstock

Raskaana olevan naisen anoppi aiheuttaa harmaita hiuksia - painostaa kipeää miniäänsä vauvakutsuille

19.03.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Tuleva äiti kirjoitti ongelmastaan keskustelufoorumilla.

Raskaus on monelle äidille jännittävää, ihanaa, mutta myös stressaavaa aikaa. Eräs tuleva äiti on ilmaissut huolensa anopistaan. Hän kirjoittaa äideille tarkoitetulla Mumsnet-keskustelufoorumilla, että hänen anoppinsa painostaa häntä vauvakutsujen avulla. 

Anoppi on päättänyt järjestää vauvakutsut miniälleen. Idea on hieno, mutta naisen raskaus on ollut erittäin vaikea. Vauvakutsut pidettäisiin anopin luona, joka sijaitsee muutaman tunnin ajomatkan päässä. Tuleva äiti kertoo, että viime vierailulla hän oksensi sekä itki koko automatkan, koska hänen selkänsä oli niin kipeä. 

Hän kertoi, että hän kieltäytyi lähtemästä kutsuille, joka sai hänen appivanhempansa raivon valtaan. Hänen appensa muun muassa soitti hänelle haukkuen tulevan äidin yllätyksen pilaamisesta. 

"Appeni mielestä minun täytyisi raahautua paikalle, koska anoppini on järjestänyt niin isot kutsut, että häpäisisin kaikki osallistujat poissaolollani. Tämän jälkeen appi kertoi, että hän odottaa meitä paikalle ja sulki puhelimen ennen kuin ehdin sanoa mitään." 

(kuva: Shutterstock )

Naisen mukaan hänen ja appivanhempiensa suhde on ollut hankala alusta saakka, koska hän tulee köyhemmästä perheestä. Anoppi oli muun muassa tilannut pariskunnan häihin kukat kysymättä asiaa keneltäkään. Vauvasta hän on päättänyt, että tämä on tyttö, vaikka pari ei ole kertonut kumpaa sukupuolta lapsi on. 

Nyt nainen kysyy neuvoa foorumilta siihen, mitä hänen pitäisi tehdä asian suhteen. Tiukka tilanne jakaa mielipiteitä, mutta iso osa on sitä mieltä, että he kieltäytyisivät lähtemästä kutsuille. 

"Älä välitä heistä. Sinä olet raskaana ja kipeä, joten älä mene."

"Minä en todellakaan menisi tuossa tilanteessa. Sanoisin miehelleni, että hän voi kyllä mennä jos haluaa."

Toiset ehdottavat, että miniä koettaisi saada anoppinsa järjestämään juhlat lähempänä, joten hän voisi olla läsnä. 

Lue myös: Kim Kardashian sai vihaista palautetta vauvakutsuistaan - tärkeä henkilö puuttui joukosta

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat