Kuva: Fotolia

Millä tavalla osoitat rakkautesi ilman sanoja? Horoskooppisi paljastaa

04.01.2018 22:45 - Emmi Moilanen

Leijona hemmottelee kumppaniaan mielellään. Neitsyt puolestaan on erinomainen kuuntelemaan rakkaansa huolia.

Horoskoopeista voi etsiä elämänohjeita ja vinkkejä erilaisiin elämäntilanteisiin. Horoskooppimerkkisi voi paljastaa myös sen, millä tavalla osoitat sanatonta rakkauttasi.

Tought Catalog kokosi yhteen tavat, joilla eri merkit osoittavat rakkauttaan ilman sanoja.

Vesimies (21.1.-18.2.)

Vesimiehen avulias luonne ja käytös ovat merkin tapoja osoittaa rakkautensa. Haluat ratkaista kumppanisi ongelmat hänen puolestaan ja jatkat yrittämistä jopa silloin, kun se ei ole täysin mahdollista. Et tee tätä siksi, että olet vinksahtanut vaan sen takia, koska tunnet rakkaasi tuskan vastoinkäymisten keskellä.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat ovat romanttisia eivätkä säästele intohimoa ja innostustaan näyttäessään välittävänsä. Kalat näyttävät tunteensa rohkeasti teoin, eivätkä varmasti peittele tai häpeile asiaa.

Oinas (21.3.-19.4.)

Kannustat kumppaniasi poistumaan omalta mukavuusalueeltaan ilman, että yrität kuitenkaan muuttaa häntä. Et myöskään odota hänen olevan yhtä seikkailunhaluinen kuin sinä itse, mutta haluat osoittaa hänelle, että hän on kykenevä tekemään mitä vain mihin ryhtyykään.

Härkä (20.4.-21.5.)

Osoitat rakkautesi näyttämällä kumppanillesi, että hän on luottamuksesi arvoinen. Olet pidättyväinen ja luottamuksesi ei synny hetkessä, joten ne henkilöt, jotka ansaitsevat tämän kunnian, kuuluvat ehdottomasti läheisimpiin ihmisiisi.

Kaksoset (22.5.-21.6.)

Hellä käytös on sinun tapasi kertoa rakkaudesta. Suukotat otsalle, kun rakkaasi sitä eniten tarvitsee tai halaat häntä muuten vain ja tartut tiukasti kädestä. Käytöksestäsi huolimatta et ole kuitenkaan takertuva, vaan hellyydenosoitukset lähentävät sinua ja kumppaniasi henkisesti.

Rapu (22.6.-22.7.)

Rapu osoittaa rakkauttaan päästämällä kumppaninsa lähelle niitä henkilöitä, jotka ovat ravun elämässä erityisen tärkeässä asemassa. Haluat rakkaasi pitävän ihmisistä, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona ilmaisee rakkautensa hemmottelemalla kumppaniaan. Leijona haluaa antaa mielitietylleen kaiken mahdollisen ja vielä enemmän. Joskus tämä tarkoittaa materiaa, mutta myös huomionosoitukset ovat tämän merkin erikoisalaa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt osoittaa rakkauttaan kumppania kohtaan kuuntelemalla hänen huoliaan. Neitsyt muistaa hyvin tarkasti pienimmätkin asiat, jotka mielitietty on hänelle joskus kertonut. Tämä merkki ymmärtää, että parisuhteessa on todella tärkeää osoittaa jakamaton huomionsa silloin, kun toinen haluaa purkaa mieltänsä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka kiinnostuu asioista, joita hänen kumppaninsa pitää tärkeinä. Vaaka haluaa tietää paljon asioista, jotka ovat mielitiettynsä intohimonkohteita ja on halukas oppimaan niitä myös itse. Vaaka toimii näin myös silloin, kun kumppanin harrastukset ovat täysin vastakohta hänen omien kiinnostuksenkohteidensa kanssa.

Skorpioni (23.10.-22.11.)

Skorpioni ilmaisee rakkautensa uskollisuutensa avulla. Kun rakastut, olet täysin valmis sitoutumaan vakavaan parisuhteeseen. Silmäsi eivät harhaile tai ajatuksesi eivät vaella enää muissa henkilöissä, sillä näet vain ja ainoastaan kumppanisi.

Jousimies (23.11.-21.12)

Jousimies haluaa vain parasta rakastamalleen henkilölle ja tekeekin mitä tahansa tukeakseen kumppaniaan parhaalla mahdollisella tavalla. Haluat, että hän seuraa unelmiaan ja kuuntelee myös rohkeasti sydämensä ääntä.

Kauris (22.12.-20.1.)

Kauris osoittaa rakkauttaan olemalla läsnä. Milloin tahansa kumppanisi tarvitseekin sinua, riennät apuun. Rakkaasi tietää, että juuri sinä olet se henkilö, johon hän voi aina luottaa.

Lue myös: Horoskooppimerkkisi paljastaa mikä on paras uuden vuoden lupaus juuri sinulle

Lue myös: Miehet kertovat: Aika, jonka jälkeen olin valmis tunnustamaan rakkauteni

Lähde: Tought Catalog

Kilpailut

Uusimmat