Kuva: Fotolia

Parhaimmat uudenvuodenlupaukset ikisinkuille listattiin – paranna rakkauselämääsi 4 vinkin avulla

14.12.2017 20:15 - Emmi Moilanen

Vuodenvaihde on hyvä aika muuttaa pinttyneitä tapoja, jotka ovat aikaisemmin saattaneet estää rakkauden löytymisen.

Uusivuosi ja uudet kujeet. Sanonta pätee myös rakkauselämään ja vuodenvaihde onkin hyvä aika tarkastella uudelleen omia tavoitteita ja haaveita kumppanin löytämisen suhteen.

Elite Daily listasi neljä uudenvuodenlupausta, jotka ikisinkun kannattaa toteuttaa ensi vuonna.

1. Vaihda keinoa, jonka avulla tapaat uusia ihmisiä

Kyllästyitkö tänä vuonna tapaamaan ihmisiä erilaisten deittisovellusten tai internetin kautta? Virkistävää vaihtelua uudelle vuodelle voi tuoda se, että päätät keskittyä etsimään uusia tuttavuuksia kasvotusten, ilman netin välikättä. Hakeudu siis aktiivisesti tilanteisiin, jossa kohtaat sinulle ennestään tuntemattomia ihmisiä.

Jos puolestaan et ole vielä kokeillut erilaisia deittisovelluksia ja sinulla on olo, että sielunkumppania ei tunnu löytyvän millään, anna rohkeasti mahdollisuus esimerkiksi Tinderille. Sovellukset ovat matalan kynnyksen paikkoja solmia uusia tuttavuuksia, sillä sydämen painaminen ei vielä tarkoita lupausta treffeistä. Näin saat ensin rauhassa aikaa viestitellä kiinnostavan henkilön kanssa ja päättää siten, haluatko todella tavata hänet.

2. Pohdi, mikä on rajoittanut sinua aikaisemmin

Mieti, onko sinulla treffailuun liittyviä pinttyneitä tapoja tai pelkoja, jotka haluaisit kokeilla rikkoa ensi vuonna? Muutokset omassa toiminnassasi voivat viedä sinut uusiin ja yllättäviin tilanteisiin, jolloin on mahdollista, että myös rakkauselämäsi saa kaivattua lisäpotkua.

3. Vietä treffejä myös itsesi kanssa

Yksin vietetty aika kasvattaa merkittävästi omaa itsetuntemustasi. Kun olet sinut itsesi kanssa ja tiedät, mitä odotat itseltäsi sekä tulevaisuudeltasi, osaat tulevaisuudessa myös karsia paremmin myrkylliset ihmiset pois lähipiiristäsi. Tällainen ihmistuntemus on erinomainen taito myös deittailua ajatellen, eikä pettymyksiä ja sydänsuruja pääse muodostumaan yhtä herkästi kuin ennen.

4. Tee itsellesi selväksi, mitä etsit kumppanilta

Sielunkumppania etsiessä on tärkeää tehdä selväksi itselleen se, millaisia ominaisuuksia tulevaisuuden kumppaniltaan toivoo löytyvän. Älä keskity pelkästään ulkonäköön vaan pohdi, millaiset arvot haluaisit teidän jakavan keskenänne.

On myös hyvä miettiä, mitä parisuhde ja kumppanuus merkitsevät sinulle. Sinun ei tarvitse kertoa suunnitelmistasi muille, mutta tarkka mielikuva ideaalista suhteesta auttaa sinua löytämään helpommin juuri sen, mitä olet etsimässä.

Lue myös: Sinkut paljastavat keinot, jotka auttavat yksinäisyyteen: Pidän nukkumaan mennessä itseäni kädestä

Lue myös: Kannattaa olla sinkku! 8 hyvää syytä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat