Kuva: Fotolia

Parisuhteen päättyminen voi olla elämäsi paras mahdollisuus - 4 myönteistä ajatusta

25.11.2017 10:15 - Anna Hopi - Luettu 807 kertaa

Ero antaa tilaisuuden kohdata omat tunteet ja haitalliset uskomukset.

Ero voi tuntua aluksi siltä, että se vie jalat alta ja merkityksen elämästä. Iso asia on poissa - parisuhde, jota rakensitte kenties pitkäänkin. Rakkaus, jota vaalit, on kadonnut. Eron hetkellä moni vaipuu usein masennukseen ja suree. Vaikeat tunteet kuuluvat eron hetkeen. Samalla tilanne voi tuoda eteen myös toivo pilkahduksen.

Your Tango -sivuston mukaan ero voi avata täysin uuden vaiheen elämässäsi. Jonkun asian päättyminen avaa samalla uuden oven.

1. Ero antaa tilaisuuden miettiä itseäsi ja omia ongelmiasi. Saatat ymmärtää jotain olennaista omista toimintamalleistasi ja ratkoa pitkään jatkuneita haitallisia kaavoja. Jos esimerkiksi vaivut aina jossain suhteen vaiheessa epäilykseen ja kärsit mustasukkaisuudesta, ero antaa sinulle mahdollisuuden tutkia näitä tunteita.

2. Syvälliset uskomuksesi eivät välttämättä pidäkään paikkaansa. Jos syvällä sisimmässäsi uskot, että miehet aina pettävät ja jättävät, saatat erotessasi havahtua siihen, että nämä uskomukset ovat olleet onnellisen parisuhteesi tiellä. Kun alat työstää näitä uskomuksiasi, voit luoda pohjaa uudelle, terveemmälle suhteelle.

3. Voit oppia, miten vedät puoleesi oikeanlaisen kumppanin. Kun muunnat syvälle juurtuneita uskomuksiasi, ja pääset mielentilaan, jossa olet itsevarma ja onnellinen ihan yksinäsikin, saatat vihdoin vetää puoleesi kumppanin, joka tuo sinusta esille parhaat puolet. Jos etsit kumppania puute ja yksinäisyys mielessäsi, vedät puoleesi todennäköisemmin kumppanin, joka heijastelee sisäistä puutteen tunnettasi. Onnellisena ja elämänmyönteisenä elämään voi tulla kumppani, joka jakaa kanssasi täyteyden tunteen. Et tarvitse kumppania ollaksesi onnellinen, mutta nautit siitä, että saat jakaa rakkautta jonkun kanssa.

4. Ymmärrät, että tunteesi luovat elämäsi. Miltä tuntuu olla sinä? Miltä ystäväsi, työsi, ja katsomasi TV-ohjelmat tuntuvat? Millaisia tunteita perheesi herättää? Mitä enemmän koet positiivisia tunteita ja vietät aikaasi ihmisten ja asioiden kanssa, jotka herättävät näitä myönteisiä tunteita, sen todennäköisemmin koet eläväsi täyttä elämää.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Paljon puhuvat merkit, jotka kertovat eron olevan pian edessä

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat