Kuva: Fotolia

Miksi jotkut miehet eivät halua parisuhdetta? Ikuisuuskysymykselle vihdoin vastaus

31.10.2017 20:30 - Senja Rapila

Deittailuasiantuntijan teorian mukaan nykyajan pop-kulttuurissa ei tueta ajattelumaailmaa, missä suositaan tasaista suhdetta.

Miltei kaikki naiset, jotka haluaisivat jo asettua aloilleen ja löytää itselleen ihanan elämänkumppanin, törmäävät sinkkuelämänsä aikana miehiin, jotka haluavat pelkästään seksisuhteita, ei oikeita suhteita. Mistä tämä oikein johtuu, että jotkut miehet eivät tunnu haluavan lainkaan oikeaa parisuhdetta nykyaikana?

Deittailuasiantuntija Mark Stefanishyn on kertonut Elite Daily -julkaisulle, että muun muassa nykyajan pop-kulttuuri vaikuttaa miesten ajattelutapoihin. Hänen mielestään asiaan vaikuttaa se, että tällä hetkellä äänessä ei ole oikeastaan miehiä, jotka edistäisivät tätä ajattelumallia, missä kehotetaan suhteeseen, kunnioitukseen ja lojaaliuteen.

- Nykyajan pop-kulttuurissa ei ole oikeastaan ollut ollenkaan vakavia kannanottoja miehen suhtautumisen tärkeydestä kunnioitukseen, lojaaliuteen ja sitoutumiseen. Näitä ajattelutapoja on paljon vaikeampi myydä kuin tanssivia bikinityttöjä. Joten jos kulttuurisi on muotoiltu ihmisten mukaan, jotka haluavat ennen kaikkea tehdä rahaa, se on selvää mitä tavalliset ihmiset valitsevat, Stefanishyn kertoo.

Hänen mielestään naiset eivät pysty muuttamaan pelkästään seksisuhteita haluavia miehiä, vaan muutoksen pitää tulla miehen sisimmästä.

Stefanishyn kehottaa naisia myös pidättelemään omia halujaan, kunnes mies keksii mitä haluaa suhteelta. Se voi auttaa miestä ajattelemaan suhteen mahdollisuutta.

- Sitä ei nainen pysty kontrolloimaan. Miehen tulee itse tehdä se päätös. Ainoa oikea puolustuskeino tähän on, että ei kannata antaa miehelle ensialkuun signaaleja, että haluaisit pelkästään seksiä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Haluaako kumppanisi erota sinusta? 5 muutosta, jotka näkyvät silloin tekstiviestittelyssä

Lue myös: Kuinka saat suhteesi kestämään koko loppuelämän? 12 neuvoa

Lue myös: Tuhoaako tauko suhteenne lopullisesti? 4 merkittävää tekijää

Kilpailut

Uusimmat