Kuva: Fotolia

Mies osti vaimolleen liian pienen pyjaman lahjaksi - vaimon reaktio yllätti täysin

19.10.2017 16:30 - Iiro Myllymäki

Miehelle nousi paniikki, kun hän tajusi ostaneensa vääränkokoisen yöasun vaimolleen lahjaksi.

Lahjan ostaminen puolisolleen saattaa joskus olla hankalaa, etenkin jos kyse on vaatteista. On suuri riski, että päätyy ostamaan väärän kokoisen tai muuten vain toista miellyttämättömän vaatteen. Eräs mies on nyt jakanut internetissä tarinansa siitä, miten hän osti vaimolleen lahjaksi vahingossa liian pienen pyjaman ja mitä kaikkea tästä seurasi.

Nimimerkillä flubby1982 Reddit-sivustolle kirjoittanut mies kertoo, että on ollut vaimonsa kanssa yhdessä nyt melkein 20 vuotta ja heillä on kolme lasta. Lastensaannin myötä vaimolle kertyi lisäkiloja, jotka vaikuttivat kielteisesti hänen itsetuntoonsa. Mies oli neuvoton siitä, miten saisi vaimonsa itsetunnon paremmalle tolalle.

Viisi vuotta sitten vaimo halusi joululahjaksi uuden pyjaman, ja mies päätti toteuttaa toiveen. Kaupassa hänelle kuitenkin nousi paniikki, kun hän ei ollut varma, minkä kokoiset pyjamat olisivat parhaat. Lopulta valinta ei osunut oikeaan.

”Joulupäivänä hän avasi paketin ja piti pyjamasta kovasti. Hän katsoi pyjaman koon lapusta ja näin, miten hänen silmänsä kirkastuivat. Kysyin häneltä, onko kaikki ok, ja hän sanoi: ’Uskotko todella, että olen tämän kokoinen?’. Tässä vaiheessa paniikki alkoi iskeä,” mies kirjoittaa.

Mies alkoi muistella isoisältään saamia oppeja siitä, miten naisia tulisi käsitellä hankalissa tilanteissa. Näinpä hän päätyi sanomaan vaimolleen, että tämä näyttää laihtuneen ja hän uskoi kaupassa pyjaman sopivan hänelle täydellisesti. Vaimo ilahtui toden teolla siitä, että mies piti häntä pienikokoisempana kuin millaisena hän itse itsensä koki.

Hän ei koskaan palauttanut pyjamaa. Sen sijaan hän piti sen ja alkoi treenata ja syödä paremmin. Viisi vuotta myöhemmin hän on todella kuuma”, mies kehuu kirjoituksessaan.

Nainen on kertonut miehelleen kuntoilevansa, jotta hän olisi todellisuudessa yhtä hyvännäköinen kuin hänen aviomiehensä ajattelee hänen olevan. Näin ollen liian pienen yöasun saaminen lahjaksi toimi naisella motivaattorina kokonaiseen elämänmuutokseen. Netissä tarina on kerännyt paljon huomiota, ja monet pitävät miestä oikeana unelma-aviomiehenä.

Lue myös: Isoäiti luuli ostaneensa suloisen lastenkirjan lapsenlapselleen - totuus olikin aivan toinen

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat