Kuva: Fotolia

Kuinka helppo sinua on rakastaa? Horoskooppimerkkisi kertoo

08.10.2017 18:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 9 886 kertaa

Rapu on tähtimerkeistä kaikista helpoiten rakastettava.

Me kaikki haluamme rakkautta ja ansaitsemme sitä. Jotkin persoonallisuudenpiirteet tosin tekevät ihmisen rakastamisesta hieman haastavaa, tai ainakin hidastavat syvällisempää tutustumista ihmiseen. Horoskooppimerkki saattaa paljastaa nämä rakkautta pidättelevät piirteet. Thought Catalog -sivusto on laittanut horoskooppimerkit järjestykseen sen perusteella, kuinka hankala kyseisen horoskooppimerkin ihmisiä on rakastaa. Kyseinen listaus etenee hankalimmasta helpoimpaan.

1. Neitsyt

Neitsyet ovat kaikkein itseriittoisimpia tähtimerkeistä. Heillä on tapana pitää ihmiset pitkän välimatkan päässä kunnes he ovat täysin varmoja, että he voivat luottaa heihin. Heidän varautuneisuudestaan ja suuresta analyyttisyydestään johtuen he eivät ole helpoimpia rakastettavia. Mutta kunhan neitsyeen tutustuu pitkäjänteisesti ja saa hänen muurinsa murtumaan, hänestä saa oikein hyvän kumppanin.

2. Skorpioni

Skorpioneille on usein epäselvää, mitä he haluavat. Heitä on hankala lukea, ja tästä johtuen he ovat myös hankalia romanttisia partnereita. Skorpionit usein päätyvätkin verrattain lyhytkestoisiin suhteisiin.

3. Jousimies

Jousimies on tähtimerkeistä impulsiivisin ja levottomin. Nämä ominaisuudet saattavat tehdä hänestä hauskan kumppanin, jonka kanssa ei tule koskaan tylsää, mutta pidemmän päälle jousimiehen kanssa saattaa olla hankalaa pystyä asettumaan aloilleen. Jousimiehet eivät kykene pysymään paikallaan, mikä ei ole hyvä ominaisuus pitkäkestoisessa parisuhteessa.

4. Vesimies

Vesimiehet ovat luonteeltaan varautuneita ja yksityisyydestään kiinni pitäviä ihmisiä. He eivät päästä ketään kovin helposti lähelleen, ja he ovat melko hitaasti lämpeneviä rakkaudelle.

5. Kauris

Kauriit ovat käytännönläheisiä ja tehokkaita ihmisiä. Tämä tekee heistä hyviä työntekijöitä, mutta rakkauselämässä nämä ominaisuudet pitäisi jättää vähemmälle. Kauriista saattaa tulla seurustelukumppanina tunne, että hän jatkuvasti analysoi suhteen toisen osapuolen plussia ja miinuksia kuin parisuhde olisi hänen työnsä.

(kuva: Fotolia)

6. Kaksonen

Kaksosilla on maine päättämättöminä ja ylitunteellisina ihmisinä. Rakkaudessa he ovat kuitenkin siinä mielessä päättäväisiä, että he antavat kaikkensa suhteelle eivätkä pidättele mitään. Näin suuri rakkausryöppy saattaa olla ensi alkuun hankala ottaa vastaan, mutta lopulta se voi olla hyvinkin palkitsevaa.

7. Leijona

Leijonat tunnetaan itsevarmoina ja itsenäisinä ihmisinä. Heidän hyvä itsetuntonsa vetää ihmisiä heidän puoleensa, ja he ovatkin varsin tavoiteltuja kumppaneja. Leijonan kanssa seurustelevan on vain tajuttava, että leijona ei ole riippuvainen kenestäkään muusta kuin itsestään.

8. Oinas

Intohimoiset oinaat ovat hyviä seurustelukumppaneja, koska he priorisoivat seurustelukumppaninsa elämässään ykköseksi. He todella antavat toiselle osapuolelle kaikkensa ja kuuntelevat toisen osapuolen tarpeita.

9. Härkä

Härät ovat äärimmäisen lojaaleja ja luotettavia. Kun he rakastavat jotakuta, he luontaisesti tähtäävät elämänmittaiseen kumppanuuteen. Luotettavuuden lisäksi myös härkien avoimuus ja selkeys tekevät heistä erittäin helposti rakastettavia.

10. Vaaka

Vaaka haluaa, että kaikki heidän ympärillään ovat onnellisia ja tyytyväisiä, ja erityisesti tämä pätee heidän seurustelukumppaneihinsa. He tekevät kaikkensa, että toisella osapuolella on hyvä olla. Kukapa tällaista ihmistä ei rakastaisi?

(kuva: Fotolia)

11. Kalat

Kaloilla on erityisen rakastava sydän. Paitsi että he osaavat tehdä muut onnellisiksi, he osaavat myös ilmaista, mitä itse parisuhteessa tarvitsevat. Kalat tekisivät mitä vain rakkaidensa tähden.

12. Rapu

Rapu on horoskooppimerkeistä kaikista huolehtivimpia ja hellimpiä. He todennäköisimmin rakastavat ehdoitta toista ihmistä. Rapuihin ja heidän apuunsa voi aina luottaa, ja heillä on runsaasti rakkautta jaettavanaan. He ovat tähtimerkeistä kaikista helpoimpia rakastaa.

Lue myös: Miksi sinut jätettiin? Horoskooppimerkkisi luotaantyöntävin puoli paljastettiin

Lue myös: Suurin vahvuutesi, jota muut eivät voi olla huomaamatta - horoskooppimerkkisi kertoo

Lue myös: Miten voit hurmata ihastuksesi? Horoskooppi paljastaa

Lähde: Thought Catalog

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat