Kuva: Fotolia

Haluatko säästää hääkustannuksissa? Morsiamet paljastivat omat säästövinkkinsä

16.08.2017 21:45 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi kesäsesongin ulkopuolelta voi löytää täydellisen hääpaikan halvemmalla.

Suurin osa unelmoi vieläkin kesähäistä. Kuitenkin enenevissä määrin häitä pidetään myös syksyllä tai vaikkapa perjantaisin. Morsiamet paljastivat Daily Mail -julkaisulle omat säästövinkkinsä häiden suhteen. Esimerkiksi juhlapaikat voivat olla halvempia muina aikoina, kuin kesäsesonkina. Joten jos häiden aikataululla ei ole tiukkaa rajaa, niin unelmien hääpaikan saattaa saada edullisestikin esimerkiksi syksyllä.

Jokainen morsian haluaa näyttää kauniilta tärkeänä päivänään. Jos kuitenkin hääpukujen hinta hirvittää jo valmiiksi, kannattaa liittyä esimerkiksi Facebookin käytettyjä hääpukuja myyviin ryhmiin. Suurinta osaa puvuista on käytetty vain kerran, ja hinta on paljon alhaisempi kuin myyntiliikkeestä ostettu puku. 

Kakkujen suhteen morsiamet neuvovat olemaan hiljaa itse hääkakusta. Monesti pääsee halvemmalla, jos tilaa esimerkiksi viisi samanlaista kakkua, sen sijaan että mainitsisi hääkakun. Toiset neuvovat myös tarkastamaan vieraslistansa. Häiden kalleimmaksi seikaksi tulevat kuitenkin itse vieraat. Voit ajatella sen niin, että tulet suurimmaksi osaksi tarjoamaan vieraillesi juomaa sekä ruokaa. Kutsukaa vain ne, ketkä ovat kaikista tärkeimpiä ja läheisimpiä.

Jos mietit koristeita, voit kysellä lähipiiriltäsi esimerkiksi erilaisia maljakoita lainaan sen sijaan, että ostaisit niitä itse. Sosiaalisesta mediasta löytyy myös ryhmiä, joissa kierrätetään koristeita tuolihupuista karkkikauhoihin. 

Lue myös: Vaimo putkaan ja toinen rakastui entiseen - ihmiset paljastavat syyt, miksi katuivat naimisiinmenoa

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat