Kuva: Fotolia

Miksi miehet välttelevät yhteenmuuttoa? "Ei sen arvoista, että menettäisin äitini kunnioituksen"

04.05.2017 13:15 - Senja Rapila

Monet miesten kertomista syistä ovat ymmärrettäviä.

Vaikka jotkut saattavat muuttaa saman katon alle vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen, ei kaikille se sovi. Joillekin miehille jopa vuoden seurustelun jälkeen yhteen muuttaminen tuntuu ylitsepääsemättömältä.

Elite Daily on nyt kysynyt Reddit-käyttäjiltä sitä, minkä vuoksi he eivät ole muuttaneet yhteen kumppaninsa kanssa vuoden seurustelun jälkeen, tai miksi he eivät haluaisi muuttaa yhteen kumppanin kanssa vuoden seurustelun jälkeen.

Voit lukea hauskat(kin) selitykset alapuolelta.

"Muuttaminen yhteen on yksi askel lähemmäs avioliittoa. Joten sitä ajatellen minun täytyisi ensin olla sujut sen asian kanssa, että saattaisin mennä myös naimisiin hänen kanssaan, joka ei todennäköisesti tapahtuisi vuodessa. Mutta ehkä tapahtuisikin, en tiedä."

"Minua itseäni ei kiinnosta, mutta se voisi miltei tappaa hyvin katolisen äitini, jos muuttaisin yhteen tytön kanssa ennen kuin olisin naimisissa. Se ei ole sen arvoista, että menettäisin äitini kunnioituksen."

"Pidän siitä, että minulla on oma kämppä, sisustettu juuri minun haluamallani tavalla. Eikä sitä tarvitse jakaa kenenkään mun kanssa. Rakastan vaimoani, mutta jos olisin sinkku, en haluaisi koskaan ikinä jakaa kotiani naisen kanssa. Kaipaan sitä yksinäisyyttä, mikä minulla oli poikamiehenä."

"Toisesta eroaminen on huomattavasti vaikeampaa silloin kun asut hänen kanssaan. Ellet ole varma siitä, että suhteellanne on pitkä tulevaisuus, yhteen muuttaminen on suuri riski."

"Vuosi on alkuhuumaa. Asioiden tulisi mennä hyvin. Vuoden jälkeen kaikki realisoituu. Se on se syy miksi ei."

"Mielestäni vuosi on liian pian. Kaksi vuotta on sopiva ajankohta muuttaa yhteen."

"En halua luopua omasta henkilökohtaisesta tilastani, jakaa laskuja enkä kokea sitä helvettiä, mikäli asiat menevät huonosti ja eroamme."

Lue myös: Kumppanin epäsiisteys paljastuu usein vasta yhteenmuuton jälkeen - huvittavimmat avautumiset

Lue myös: Aloitatteko yhteiselon kumppanisi kanssa? Lue, mihin kannattaa valmistautua ennen muuttoa

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, joista yllätyin, kun muutimme yhteen

Lue myös: 14 asiaa, jotka naiset toivovat miesten tietävän yhdessä asumisesta

Kilpailut

Uusimmat