Kuva: Fotolia

Millaisia piirteitä miehet etsivät unelmien kumppanistaan? 7 kohtaa

22.02.2017 16:15 - Senja Rapila

Seitsemän kohdan listasta löytyy muun muassa persoonallisuus, joka on ykkössijalla.

Elite Dailyn miestoimittaja on listannut seitsemän piirrettä, joita mies hakee unelmien kumppanistaan jopa alitajuisesti. Voit katsoa ne alapuolelta.

1. Persoonallisuus

Kauneudella ei ole loppupeleissä mitään tekemistä sisäisen kauneuden kanssa ja sen tietävät myös miehet. Kaikki se mitä teet, se määrittää miesten silmissä sen, kuinka kaunis todellisuudessa olet.

Miehet haluavat epätoivoisesti nähdä sen todellisen puolen sinusta. Juuri sen, millaiseksi heittäydyt ystäviesi kanssa. Hassuttelevaksi, rennoksi, omaksi itseksesi. Naura, heitä hölmöjä välikommentteja. Älä käytä meikkiä, jos et halua tai jaksa. Tilaa pikaruokaravintolassa isoin annos ekstra-ranskalaisilla, jos sinun tekee mieli.

Älä epäröi näyttää todellista luonnettasi miehelle.

2. Itsekunnioitus

Se, kuinka kohtelet itseäsi, kertoo paljon sinusta myös miehelle. Jos et pidä itseäsi kauniina, voit tartuttaa tämän harhaisen kuvitelmasi myös miehen päähän. Opi rakastamaan itseäsi ja houkutat myös rakkaudenkaipuusen miehen luoksesi.

Lisäksi nykyaikana sosiaalinen media on kuin pieni maistiainen miehelle; jos hän haluaa tietää millainen olet, hän todennäköisesti käy tutkailemassa sitä, kuinka käyttäydyt sosiaalisessa mediassa ja kuinka avoimesti jaat elämääsi muiden kanssa.

Mitä vähemmän hän tietää sinusta, sitä kiinnostavampi olet hänen silmissään.

3. Läheisyys

Miehet ovat hyvin fyysisiä olentoja ja kaipaavat kosketusta aivan samalla tavalla kuin naisetkin. He suorastaan kaipaavat niitä pieniä kosketuksia, jotka voit antaa ohimennen leikin lomassa ensitreffeistä lähtien. Kyllä, miehetkin haluavat saada spontaaneja, yllättäviä suukkoja tai haleja lemmityltään.

Kaikki nämä pienet eleet vahvistavat suhdettanne ja antavat myös miehelle olon siitä, että haluat hänet oikeasti.

4. Älykkyys

Syvälliset ja simuloivat keskustelut voivat saada miehen hulluksi ihastuksesta, sillä miehet pitävät älykkäistä naisista. Älykkäät naiset ajattelevat myös muiden tunteita ja sitä, mitä maailmassa tapahtuu. He haluavat käyttää aikaansa hyvään ja tehdä maailmasta paremman paikan.

Älykkyys ja kunnianhimo kulkevat myös käsi kädessä, joten älykkyys viittaa siihen, että kumppaniehdokas tulee menestymään elämässään, joka on jo itsessään hyvin viehättävä piirre.

5. Itsevarmuus

Itsevarma nainen tietää mitä haluaa, eikä odota sitä, että asiat tuodaan hänen luokseen. Hän kirjaimellisesti ottaa sen mitä itse haluaa. Jos hän haluaa hurmata miehen, hän pistää kaiken peliin. Mies kyllä huomaa itsevarmasta naisesta huokuvan itsevarmuuden ja pitää tätä hyvin viehättävänä piirteenä.

Tämän lisäksi itsevarma nainen on sujut itsensä ja oman kroppansa kanssa.

Nainen, joka rakastaa itseään virheistään välittämättä, rakastaa miestä kaikkine virheineen - ja mies tietää tämän. Miehet pitävät itsevarmoista naisista ja pitävätkin tätä hyvin seksikkäänä piirteenä. Eikä itsevarmuuden tuoma seksikkyys liity millään tavalla ulkonäköön.

6. Kunnianhimo

Miehet rakastavat huolehtia rakastetuistaan ja suunnitella perheen menoja, mutta he myös haluavat, että heidän tulevaisuuden perheessään myös kumppani osaa osallistua aktiivisesti yhteisen elämän suunnitteluun. Vaikka miehet yleisesti haluavatkin päättää asioista, eivät he halua tehdä sitä yksin.

Nainen, joka puskee elämässään eteenpäin niin työn kuin arkielämänkin saralla, saa miesten jalat veteliksi. Miehet ymmärtävät tällöin, että naisesta saisi parhaimman äidin lapsille tai menestyneen kumppanin, joka pistää myös parastaan hyvinvoivan parisuhteen saralla.

Kun suhteessa on vaikeuksia, ei kunnianhimoinen nainen kävele pois, vaan pistää kaikki peliin ja tekee kaikkensa, jotta suhde toimisi. Jos hänellä ei kuitenkaan ole tarpeeksi kunnianhimoa, voi suhde lakastua ennen aikojaan.

7. Nöyryys

Yleisesti nöyrät henkilöt keskittävät energiansa ulos ja jakavat positiivisen energiansa muiden kanssa. Miesten mielestä tämä piirre on yksi seksikkäimmistä piirteistä, mitä naisella voi olla.

Nöyrä nainen on myötätuntoinen ja asettaa muiden onnen omansa edelle. Hän on valmis tekemään uhrauksia, jotka eivät välttämättä aja hänen omaa etuaan lainkaan. Hän tekee sen vain sen vuoksi, että saisi sisäisen rauhan ja suojaa itselleen.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miehet paljastavat, mitä he eivät naisissa ymmärrä - yllättävätkö hauskat vastaukset?

Lue myös: Romanttisimmat seksiasennot listattiin - kokeile heti

Lue myös: Katsooko mies huuliisi puhuessaan? Yllättävät merkit paljastavat kiinnostuksen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat