Kuva: Fotolia

Onko hän menettänyt kiinnostuksensa? Merkit, joita kannattaa tarkkailla

16.02.2017 12:45 - Reija Saarinen

Käytöksestä voi päätellä todella paljon. Myös sen, onko suhde tulossa tiensä päähän.

Moni on varmasti joskus ollut siinä tilanteessa, että pohtii suhteen toisen osapuolen kiinnostuksen astetta. Onko hän halukas jatkamaan, vai suunnitteleeko hän eroa?

Thought Catalog -sivuston mukaan on olemassa muutamia sellaisia merkkejä, joita kannattaa tarkkailla. Ne saattavat nimittäin paljastaa sen, onko kumppanisi menettänyt kiinnostuksensa.

Jos siis huomaat suhteessasi alla olevia merkkejä, kannattaa ehkä ottaa asia puheeksi.

1. Ette riitele

Jos suhteessa ei koskaan kipinöi, ei se ole hyvä asia. Vaikka riitoihin ei tulekaan pyrkiä, kielii riitojen puute myös jonkinlaisesta välinpitämättömyydestä. Jos asioilla ei ole mitään väliä, ei niistä myöskään jaksa kinastella.

2. Hän on aina kiinni puhelimessaan

Kuuluuko puhelin olennaisena osana yhteiseen aikaanne? Jos vastasit kyllä, saattaa olla mietinnän paikka. Jos toisen seura ei kiinnosta, on puhelin käteen helppo asettua. Sen lisäksi se saattaa kieliä siitä, että kumppanilla on keskustelut meneillään jonkun toisen kanssa.

3. Hän ei panosta itseensä

Jos kumppani ei enää halua tehdä sinuun vaikutusta, on kiinnostus ehkä kuollut. Jos suhteen haluaa pitää voimissaan, haluaa myös panostaa omaan osuuteensa ja ulkonäköönsä.

4. Joudut aina suunnittelemaan kaiken

Jos suhteen toinen osapuoli ei halua ottaa osaa yhteisiin suunnitelmiinne, on jotain vialla. Jos kumppani ei siis innostu matkan suunnittelusta, kodin sisustamisesta tai juhlista, on kiinnostus ehkä lopahtanut.

5. Hän hermostuu sinulle helposti

Jos kumppanisi hermostuu helposti, saattaa se kieliä siitä, että kiinnostus on kadonnut. Jos toista rakastaa, häntä haluaa kohdella hyvin. Silloin pienet teot eivät saa aikaan suurta tunteenpurkausta.

6. Hän salailee asioita

Jos kumppani alkaa salailla asioita, kannattaa huolestua. Jos tuntuu, että et enää tiedä hänestä mitään, on hän melko varmasti sulkenut sinut pois. Se taas kielii tunteiden puuttumisesta.

7. Seksielämä ei ole ennallaan

Jos seksin määrä vähenee huomattavasti, saattaa se kieliä siitä, että kiinnostusta ei ole. Jos erilaiset yritykset eivät ikinä tuota tulosta, saattaa olla, ettei hän enää viehäty sinusta.

8. Hän ei ole mustasukkainen

Jos kumppanisi ei ole sinusta missään tilanteessa mustasukkainen, on syytä huoleen. Liiallinen mustasukkaisuus ei ole koskaan hyvä asia, mutta terveellä tavalla se kuuluu suhteeseen. Jos mikään tilanne ei saa aikaan pientä tunnetta toisessa, ei hänellä ehkä ole sitä rakkauttakaan.

Lue myös: Millaisella suhteella on tulevaisuus? Tunnista piirteet, jotka takaavat onnen

Lähde:Thought Catalog

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat