Kuva: Fotolia

Leikkiikö hän vain tunteillasi? 3 merkkiä siitä, ettei hän ole oikeasti kiinnostunut

28.12.2016 21:45 - Senja Rapila

Vaikka suunnittelet teille jo yhteistä tulevaisuutta, saatat todellisuudessa olla vain yksi pelinappula hänen pelissään.

Pop Sugar listasi kolme merkkiä, joista tunnistat, jos potentiaalinen kumppaniehdokas ei todellisuudessa ole niin kiinnostunut sinusta kuin luulet. Merkit on listannut Your Tango -sivuston toimittaja, joka on toiminut 13 vuotta treffivalmentajana naisille.

Voit lukea merkit alapuolelta.

1. Hän on liian kiireinen näkemään sinua.

Kuvittele se tilanne, että sinulla klikkaa täydellisesti jonkun kanssa ensitreffeillä ja treffit menevät todella hyvin. Täydellinen kumppaniehdokas laittaa sinulle treffien jälkeen viestiä, että hänellä oli hauskaa. Ette kuitenkaan näe ensimmäisten treffien jälkeen enää, koska työt vievät kertoman mukaan suurimman osan hänen vapaa-ajastaan. 

Hän laittaa sinulle satunnaisesti viestiä ja pitää kiinnostustasi yllä. Sinulle riittää pelkästään se, että saat häneltä huomiota muutaman kerran päivässä. Kerrot itsellesi, että on selvää, että hän pitää sinusta, vaikka hänellä ei olekaan moniin viikkoihin aikaa nähdä sinua. Näin alat muodostaa haaveita ja kuvitelmia tulevaisuudesta, perustuen vain viesteihin, joita olette lähetelleet toisillenne.

Pop Sugar huomauttaa, että tässä vaiheessa hälytyskellojen tulisi soida. Jos hän on aidosti kiinnostunut sinusta, hän kyllä tekee aikaa sinulle. Se voi olla vaikeaa hyväksyä, mutta monet nauttivat vain tekstailun tuomasta tunteesta; siitä, että voi niiden avulla kohottaa omaa itsetuntoaan.

Näiden merkkien perusteella hän ei todennäköisesti ole oikeasti kiinnostunut sinusta, vain ohjailee sinua vain oman mielensä mukaan ja laittaa sinulle viestiä silloin, kun kaipaa yksinäiseen iltaansa juttuseuraa. Jos kyse on oikeista tunteista, hän kyllä tekee kiireiseenkin kalenteriin tilaa, että voi nähdä sinut.

2. Hän kertoo, ettei halua parisuhdetta.

Jos hän kertoo heti ensimmäisenä, ettei halua parisuhdetta tai mitään vakavampaa, kannattaa häntä uskoa. Koska hän kertoi, että deittailee kasuaalisti eikä sitoudu, olet todennäköisesti hänelle vain yksi deittikumppani muiden joukossa.

Vaikka hän huomioisikin sinua kuinka paljon, ei hän todennäköisesti halua parisuhteen tuomaa vastuuta. Jos siis haaveilet parisuhteesta hänen kanssaan, kannattaa löysätä hihnaa ja miettiä, onko hän todella kaiken sen itkun arvoinen, jos saat tietää jossain vaiheessa hänen muista kumppaneistaan.

3. Hän huomioi sinut vain silloin, kun olette isommassa porukassa.

Kun hengailet kaveriporukan kanssa, siellä saattaa olla aina se henkilö, joka antaa sinulle aina huomiota illan aikana. Et kuitenkaan kuule hänestä enää mitään sen jälkeen, kun ette ole yhteisten kavereidenne ympäröimänä. Hän saattaa tykätä Facebook-kuvistasi tai laittaa satunnaisesti viestiä, mutta hän ei pyydä sinua koskaan ulos.

Pop Sugar kertoo, että yleensä tällaiselle käytökselle tehdään mielessä selityksiä; hän on vain ujo ja todennäköisesti kiireinen. Nämä selitykset antavat tilaa sille, että voit jatkaa kuvitelmiesi rakentamista ja tukeutua siihen, että hän on todennäköisesti Se Oikea sinulle.

Tässä tulee kuitenkin muistaa, että kun joku on aidosti kiinnostunut sinusta, hän pyytää sinua varmasti ulos ja haluaa viettää aikaa vain ja ainoastaan sinun kanssasi. Myös ujommat henkilöt tietävät ja keksivät keinot, joilla saada sinut viettämään aikaa vain heidän kanssaan, mikäli he sinusta oikeasti tykkäävät.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: "En pysty toiseen kierrokseen" - miesten 7 yleisintä seksivalhetta listattiin

Lue myös: Miksi miehet kosivat, jos eivät rakkaudesta? "Hän tienaa enemmän kuin minä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat