Kuva: Fotolia

Hääkuvaajat paljastavat: Keinot, joilla onnistut kuvissa varmasti

20.07.2016 19:15 - Pauliina Jokinen

Kukapa ei haluaisi näyttää upealta hääpäivänään - ja muutenkin?

Valokuvaajat vinkkasivat parhaat keinot onnistuneisiin otoksiin tärkeinä päivinä.

Kahdeksan valokuvaaja kertoivat parhaat neuvonsa, joiden avulla näytät varmasti hyvältä kiireisenä ja tärkeänä päivänä.

Älä katso suoraan kameraan

"Katso hieman pois päin kamerasta. Kiinnitä katseesi esimerkiksi valokuvaajan olkapäähän. Parasta on kuitenkin ottaa asento, joka tuntuu luonnollisesta."

Kuuntele äitisi neuvoja

"Muistathan mitä äitiai aina sanoi: Seiso pitkänä ja vedä olkapääsi taaksepäin. Yritä pitää leukasi pystyssä. On aina hyvä idea harjoitella poseerausta peilin edessä ennen h-hetkeä."

Pidä hauskaa

"Nauti elämästä ja olostasi. Älä stressaa siitä, mitä voi tapahtua, sillä se kyllä näkyy kasvoillasi. Ole itsevarma."

Keskity ensihetkeen

"Suosittelen hääkuvia otettavaksi aina ennen seremoniaa. Näin morsian ja sulhanen saavat viettää aikaa yhdessä ja meikki ja hiukset ovat ojennuksessa."

Pysy rentona

"Ihmiset ovat parhaimmillaan kuvissa, kun he ovat rentoina. Jos sinua jännittää, hengitä syvään ja saat samalla luonnollisen hehkun kuviin."

Älä kokeile itseruskettavaa

"Jätä itseruskettavat aineet laittamatta hääpäivänä. Hikoilet luultavasti paljon ja joskus väri on lähempänä oranssia kuin ymmärtäkään. On yllättävää, kuinka usein morsiamet, kaasot, sulhaset tai bestmanit kokeilevat rusketusaineita vasta hääpäivänä."

Anna tunteiden näkyä

"Todelliset tunteet ovat aina paljon parempia kuin poseeraus. Hymyn näytteleminen saa aikaan kuvan, jota inhoat. Älä keskity kuvaajaan tai kuvaamiseen vaan omaan kultaasi. Keskity tunteisiisi, sillä silloin saatte kuvia, joista näkyy rakkaus."

Pitäydy helpossa meikissä

"Laita helppo meikki, joka näyttää luonnolliselta - erityisesti silmissä. Ttekoripset saavat silmät näyttämään hyvin erilaisilta. Lisää yksittäisiä ripsiä sen sijaan, että laittaisit irtoripset."

Lue myös: Älä anna kuherruskuukauden hiipua - pidä kipinä yllä pitkässä suhteessa helpoilla vinkeillä

Lähde: Woman's Health

Kilpailut

Uusimmat