Kuva: AOP

The Last of Us -tähti Pedro Pascal mukana suomalaisen peliyhtiön videolla - "Uniikki kokemus"

14.03.2023 09:15 - Lauri Kujanpää

Videota on katsottu muutamassa päivässä yli kuusi miljoonaa kertaa.

Merge Mansion -hittipelistään tunnettu suomalainen mobiilipeliyhtiö Metacore on julkaissut lyhytelokuvan, jossa näyttelee The Last of Us -, Game of Thrones - ja The Mandalorian -sarjoista tunnettu näyttelijä Pedro Pascal.

Tanskalaisen Martin Wernerin ohjaama lyhytelokuva tarjoaa faneille esimakua pelin seuraavasta julkistuksesta, joka paljastetaan 28. maaliskuuta.

Kolmeen osaan jaetussa lyhytelokuvassa katsojat seuraavat Pascalin hahmon, etsivä Tim Rockfordin, Boultonin perheeseen kohdistuvaa tutkintaa. Rockford pyrkii selvittämään Grandma Ursulan salaisuudet kuulustelemalla isoäitiä, haastattelemalla hänen naapureitaan, sekä vierailemalla kuuluisassa Boultonin perheen kartanossa, jonka miljööseen Merge Mansion -peli sijoittuu. 

- Merge Mansion on luonut perhedraaman ympärille kiehtovan tarinan, josta löytyy mysteeriä ja salaisuuksia. Peli on jo valloittanut fanit maailmanlaajuisesti viihdyttävillä ja arvaamattomilla kampanjoillaan, Pedro Pascal kertoo.

- Tämän lyhytelokuvan tekeminen Merge Mansionille oli kaikin puolin uniikki kokemus. Oli todella hauskaa työskennellä Martinin kanssa ja herättää henkiin hänen visionsa sekä Merge Mansionin taustatarina. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien oli selvää, kuinka intohimoisesti Metacorella suhtaudutaan peliin ja sen hahmoihin. Oli upeaa olla osa heidän seuraavaa suurta hetkeään, näyttelijä jatkaa. 

Pascal on yksi tämän hetken halutuimmista näyttelijöistä. Miehen tähdittämä The Last of Us -sarja on ollut valtava menestys ja sen ensimmäisen tuotantokauden viimeinen jakso on nyt julkaistu. Toistaiseksi toisen tuotantokauden julkaisupäivämäärä ei ole tiedossa, mutta sen ennakkovalmistelut ovat käynnissä. Pascal kommentoi helmikuussa Collider-julkaisun haastattelussa, että uuden kauden kuvaukset alkavat mahdollisesti vuoden 2023 aikana. 

Metacore on suomalainen peliyhtiö, joka luo mobiilipelejä ja on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista peliyhtiöistä. Yhtiön ensimmäinen hittipeli, Merge Mansion, julkaistiin vuonna 2020 ja sillä yli 40 miljoonaa latausta. 

Voit tutustua Pascalin tähdittämään lyhytelokuvaan alta tai tästä. Videota on katsottu muutamassa päivässä yli kuusi miljoonaa kertaa. 

Lue myös: Hyviä uutisia The Last of Us -faneille: Sarja saa toisen tuotantokauden

Lue myös: Tarkkasilmäiset bongasivat mokan The Last of Us -sarjasta - löydätkö virheen?

Kilpailut

Uusimmat