Uusi peli Pokémon Duel -kännykkäpeli ilmestyi - saatavissa iPhonelle ja Androidille

26.01.2017 19:00 - Teknavi / Markus Lehtiniitty - mobiili.fi

Uusi kännykkäpeli yrittää hyötyä Pokémon-buumista.

Uusi Pokémon-peli on yllättäen nyt julkaistu ladattavaksi Androidille ja Applen iOS-laitteille. Tosin aivan uudesta tulokkaasta ei ole kyse, vaan jo lähes vuosi sitten Japanissa Pokémon Co-master -nimellä julkaistu peli on nyt tarjolla englanniksi – ja tuli ladattavaksi Pokémon Duel -nimellä laajasti kansainvälisesti.

Kesällä villinneestä Pokémon GOsta uusi peli eroaa selkeästi. Kyse on pöytäpelimäisestä strategiapelistä, jossa Pokémoneilla kamppaillaan vastaan muita pelaajia ympäri maailmaa. Peli on siis kuin omanlaisensa versio shakista.

Kaksintaisteluissa on tarkoitus saada vietyä oma Pokémon-hahmo ensimmäisenä vastustajan maaliin – ja toisaalta estää vastustajaa etenemästä omilla hahmoillaan. Hahmoja siirretään vuorotellen. Eri hahmoilla on myös omia liikkeitä ja erilaisia kykyjä. Voittamalla etenee liigatilastoissa sekä ansaitsee uusia hahmoja muita esineitä. Hahmon siirtämisen voi antaa myös tietokoneen, eli AI-tekoälyn, tehtäväksi.

Pokémon Duel-pelin takana on itse The Pokémon Company, kun Pokémon GOn kehitti oman aiemman Ingress-pelinsä pohjalta yhdysvaltalainen, Googlesta omaksi yrityksekseen irtautunut Niantic.

Pokémon Duel on ladattavissa Androidille Google Playsta ja iPhonelle sekä iPadille Applen App Storesta. Peli on ilmainen, mutta sisältää sovelluksen sisäisiä ostomahdollisuuksia.

Lue myös: Pokémon GO:n järjettömät tilastot julkistettiin

Lue myös: GTA-fanit pääsevät hakkeroimaan - Arvostelussa: Watch Dogs 2 (PS4)

Yhteistyössä Teknavi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat