Kuva: All Over Press

Roxette palaa keikkalavoille uudella kokoonpanolla: "Marie on aina korvaamaton"

06.05.2024 10:15 - Nina Turunen

Ruotsalaisyhtye tekee paluun lavoille viiden vuoden keikkatauon jälkeen.

It Must Have Been Love ja Listen To Your Heart hittibiiseistä tunnettu Roxette on ilmoittanut Instagram-tilillään tekevänsä paluun keikkalavoille. Ruotsalaisyhtyeellä on kaksi keikkaa vuonna 2025, joista kumpikin on Etelä-Afrikassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Roxetten alkuperäiseen duoon kuuluivat Per Gessle ja laulaja Marie Fredriksson, joka  menehtyi 61-vuotiaana syöpään vuoden 2019 joulukuussa.

Yhtyeen päivityksessä sanotaan, että vielä Fredrikssonin poismenon jälkeen Roxetten suosio on jatkunut ja heidän kappaleitaan on soitettu ja kuunneltu aktiivisesti ympäri maailmaa.

"Tässä on kyse Roxette-kappaleistani, tästä valtavasta musiikki- ja sanoituspaketista, jota olen kirjoittanut reilusti yli kolme vuosikymmentä. En ole aloittamassa uutta duoa. Marie on aina korvaamaton. Olen kuitenkin todella onnekas, että löysin upean äänen ja loistavan esiintyjän Lena Philipssonista.", Gessle sanoo julkaisussa. 

Vuoden 2025 keikoilla lavalle Roxetten nimissä nousevat Jen Gesslen lisäksi Christoffer LundquistMagnus BörjesonMagnus ErikssonDea NorbergClarence Öfwerman ja Jonas Isacsson, sekä laulaja Lena Philipsson

Lue myös: Victoria Beckhamin 50-vuotissyntymäpäivillä nähtiin Spice Girlsin "paluu" - some innostui

Lue myös: Hittiyhtye Journey saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen

Lue myös: Kruununprinsessa Victoria upseerikouluun

Lähde: Roxette 

Kilpailut

Uusimmat