Kuva: Warner Music Finland

Poliisinkin huomion herättäneet räppärit julkaisivat musiikkivideon - kuuntele uutuuskappale!

10.02.2023 19:15 - Sanni Seppä

Cledoksen ja Jambon kappale Kilsoi on nyt julkaistu. Räppärit joutuivat tammikuussa kohun keskelle kyseenalaisen somevideon tiimoilta.

Rap-artisti Cledos eli Vladislav Heponen, on julkaissut yhteistyössä räppäri Jambon, eli Jami Kiskosen, kanssa viime yönä uuden kappaleen Kilsoi. Uunituoreesta biisistä on julkaistu myös musiikkivideo.

Cledos aiheutti pahennusta tammikuussa julkaisemallaan somevideolla, jossa hän räppää Kilsoi-kappaletta liikkuvan auton konepellillä. Myös Kiskonen oli kyseisen ajoneuvon kyydissä. Kyseenalainen temppu ei jäänyt poliisilta huomioimatta, vaan tapauksesta tehtiin ilmoitus, jossa kuskia epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja konepellillä istuvan Cledoksen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.  

-  Törkeästä liikenneturvallisuuden rikkomisesta seuraa sakko- tai vankeusrangaistus. Liikenneturvallisuuden vaarantamisesta seuraa lähtökohtaisesti sakkoja. Tietysti poliisin täytyy näihin puuttua, kertoi Helsingin poliisilaitoksen liikennevalvontatoiminnon johtaja Dennis Pasterstein Ilta-Sanomille tammikuussa.

Uudella musiikkivideolla ei kuitenkaan nähdä konepellillä räppäävää Cledosta, vaikka taannoin julkaistulla somevideolla kyseistä biisiä lauletaankin. Sen sijaan videolla keskitytään muun muassa kimaltaviin timanttikoruihin kuten tyypillisten rap-musiikkivideoiden tyyliin kuuluu. Videolla vilahtaa tietysti myös nopeita autojakin useampaan otteeseen, mutta tällä kertaa muusikot ovat molemmat turvallisesti niiden kyydissä kuten kuuluukin.

"Biitti potkii hyvin."

"Jambo tuhos."

"Erilaista saundii. Pirun kova", videon kommenteissa kehutaan.

Voit katsoa musiikkivideon alta tai painamalla tästä

Voit kuunnella kappaleen alta tai täältä

Lue myös: Alman tuore hittibiisi teki historiaa Iso-Britannian radiolistalla

Lue myös: Robin Packalen vastaa UMK-biisinsä saamaan tyrmäykseen - näkee selkeän syyn ihmisten pettymykselle

Lue myös: Uransa jäädyttänyt Chisu teki uuden aluevaltauksen - "Jännitti ihan helvetisti"

Kilpailut

Uusimmat