Kuva: Mikko Räsänen

Onko Danny sittenkään lopettamassa kiertämistä? Artisti ottaa jyrkästi kantaa

02.02.2023 16:15 - Lauri Kujanpää

Danny sanoo, että kuluva kiertue ei pakolla ole viimeinen, vaikka sitä on niin markkinoitu. Hän uskoo jatkavansa uraansa niin sanotusti loppuun asti.

Laulaja ja musiikkineuvos Danny, 80, on kiertänyt keikkalavoja jo vuosikymmenten ajan. Viime kuukausina Danny on kiertänyt Kunniakierros-keikoilla ja konsertteja on markkinoitu saatesanoilla "Dannyn viimeinen koko Suomen kattava kiertue".

Danny ottaa itse kantaa kiertueeseen tuoreessa julkaisussaan ja pohtii uraansa ja sitä, miten sitä haluaa vaalia.

"Musiikki ja sen esittäminen muodostui minulle elämän tehtäväksi. Sen vuoksi olen koko ikäni seurannut myös kollegoitteni toimintaa. Minua on aina kiinnostanut myös kollegoitteni tavat edetä työssään. Viihde-alan ikätovereitani kuten, Tom Jones, Paul Mc Cartney ja Mick Jagger", Danny kirjoittaa.

"Esimerkiksi heitä olen seurannut erityisen suurella mielenkiinnolla, koska hekin ovat jatkaneet työtään musiikin parissa tähän päivään saakka. Olen päässyt siihen käsitykseen, että he aikovat jatkaa rakasta työtään ja harrastustaan elämänsä loppuun saakka. Olen pannut merkille, että esimerkiksi nämä kyseiset taiteilijat eivät ole toistaiseksi tehneet “viimeistä kiertuettaan”, koska elämä on lahja ja sen pituutta ei kukaan tiedä ennakkoon", artisti jatkaa. 

Danny sanoo, että kuluva kiertue ei pakolla ole viimeinen, vaikka sitä on niin markkinoitu. Hän uskoo jatkavansa uraansa niin sanotusti loppuun asti.

"En minäkään ole halunnut puhua viimeisestä kiertueestani, vaikka kiertueitani myyneet ovat halunneet dramaattisesti kertoa, että kiertueeni olisi viimeinen. Siis ehkä ei tämäkään. Mene ja tiedä. Jos elämäni saa jatkua, haluan tehdä, kuten esikuvalliset kollegani; Jatkaa musiikin tekemistä, levyttämistä ja esittämistä viimeiseen hengenvetoon saakka."

Danny vie kiertueensa myös Espanjaan. Voit lukea koko julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Lue myös: Erika Vikman muistelee Vain elämää -päivänään suhdettaan Dannyyn: "Ihmiset saattoivat naureskella"

Lue myös: Danny sai taiteilijaeläkkeen - myönnettävään tuloon vaikuttavat muutamat asiat

Kilpailut

Uusimmat