Kuva: Mika Toivanen

Dingon alkuperäisjäsen Jarkko Eve julkaisi uutta musiikkia - "Kuin uusi alku"

13.01.2023 08:15 - Lauri Kujanpää

Löytötavaraa-singlen on säveltänyt ja sanoittanut aiemmin muun muassa Antti Tuiskulle, Lauri Tähkälle ja Kaija Koolle biisejä tehnyt kaksikko Aku Rannila ja Saara Törmä.

Dingo-yhtyeen alkuperäisessä kokoonpanossa uransa aloittanut Eve jatkaa soolouraansa. 

Vuonna 1985 kultaa myyneellä Eve-albumilla aloittanut Jarkko Eve, 59, on palannut äänitysstudioon, jossa valmistuu tänä vuonna 60-vuotta täyttävän Even soolouran viides albumi.

Esimakua tulevasta antaa tammikuun 13. päivä ilmestyvä Löytötavaraa-single.

- Siitä on pitkä aika kun olen viimeksi julkaissut uutta musiikkia. Väliin on toki mahtunut keikkailua eri kokoonpanoissa, mutta tuntuu hyvältä päästä työstämään aivan uutta materiaalia. Olen todella tyytyväinen sekä uusiin biiseihin että luomaamme äänimaailmaan. Tuntuu, kuin tämä olisi aivan uusi alku, Eve kertoo.

Musiikinjulkaisutaukonsa aikana Eve on muun muassa opiskellut psykologiaa sekä työskennellyt päihdeongelmaisten kanssa. Liki kymmenen vuotta Yhdysvalloissa asunut Eve muutti takaisin Suomeen vuonna 2020. 

Löytötavaraa-singlen on säveltänyt ja sanoittanut aiemmin muun muassa Antti Tuiskulle, Lauri Tähkälle ja Kaija Koolle biisejä tehnyt kaksikko Aku Rannila ja Saara Törmä.

Lue myös: Neumann paljasti erikoisen faktan Dingon biisien takaa: "Moni kappale syntyy valtavan väsyneenä"

Lue myös: Kuinka legendaarinen Dingo sai nimensä? Laulaja Neumann paljastaa

Kilpailut

Uusimmat