Kuva: AOP

Gasellit-yhtyeestä tuttu räppäri yllättää - ilmoittaa julkaisevansa sooloalbumin

10.11.2022 16:45 - Sanni Seppä

Räppäri Päkän sooloalbumi ilmestyy 25. marraskuuta.

Huippusuositusta Gasellit-yhtyeestä tuttu räppäri Päkä eli Pekka Salminen, 33, on ilmoittanut levittävänsä siipensä soolouran suhteen, ja hän julkaiseekin ensimmäisen singlensä Bensaa 11. marraskuuta. Räppäriltä on tulossa samaan syssyyn pian myös ensimmäinen sooloalbumi, joka julkaistaan 25. marraskuuta,

Päkä kertoo Instagram-julkaisussaan, että epäonnistumisen pelko on pidätellyt häntä aiemmin, mutta nyt rohkeus soolouralle on kypsynyt.

"Aikasemmin jonkinlainen epäonnistumisen pelko on estänyt mua tekemästä sooloa. Nyt syntyi levyllinen. Jännittää. Ollaan tehty tää levy tiiviillä porukalla kaikessa hiljaisuudessa. Mä oon kirjottanu räpit, biitit on tuottanut DJ Arsi (Loost Koos) ja vastaavana tuottajana on toiminut Visa Mäkinen (mm. Aivovuoto). Levyn julkasee PME Records", räppäri kirjoittaa julkaisussaan.

Tuleva albumi tulee kantamaan nimeä Menestysalbumi ja se tulee sisältämään yhteensä 12 kappaletta. Huomenna julkaistavasta Bensaa-singlestä julkaistaan päivityksen mukaan myös musiikkivideo.

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Gasellit ja Abreu yllättävät - kuuntele uusi yhteisbiisi!

Lue myös: Gasellien musiikkivideolla on auto, jolla on vaikuttava historia: 'Ice Cuben bodyguardin vanha auto'

Lue myös: Gasellit: "Joku saattaa suuttuakin uudesta soundistamme"

Kilpailut

Uusimmat