Kuva: AOP

Natalie Imbruglian paljastus kuuluisasta musiikkivideostaan - rennolle puvustukselle oli surullinen syy

10.10.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Torn-musiikkivideon lookille löytyy selitys artistin epävarmuudesta.

Australialainen laulaja-näyttelijä Natalie Imbruglia, 47, muistetaan parhaiten vuoden 1997 Torn-hitistä. Kappaleelle tehtiin hyvin tunnistettava musiikkivideo, josta Imbruglia on nyt puhunut Independent-julkaisun haastattelussa.

Imbruglia uskoo, että video oli suurelta osin nostamassa Torn-kappaletta valtavaan menestykseen. Videolla Imbruglia esiintyy huoneessa, joka paljastuu kulissiksi. Hänen seuranaan nähdään romanttisissa kohtauksissa miesnäyttelijä, ja monissa kohtauksissa ohjaaja ja kuvaushenkilöstö järjestelevät paikkoja. Videon on ohjannut Alison Maclean, jota laulaja kutsuu ”neroksi, jolla on monia ideoita”.

- Kaikki siinä videossa häikäisee minua edelleen, Imbruglia sanoo.

Monet muistavat videolta myös artistin puvustuksen. Imbruglia on sonnustautunut löysiin, maastonvihreisiin housuihin, toppiin ja siniseen huppariin. Vaatevalinnalle on surullisempi syy kuin voisi äkkiseltään ajatella. Imbruglia kertoo halunneensa pukeutua housuihin ja huppariin, koska koki olonsa ”kehodysmorfiseksi ja epävarmaksi”. Dysmorfisella ruumiinkuvalla viitataan siihen, että ihminen kokee ulkonäkönsä vialliseksi ja rumaksi.

- Halusin pukeutua niin, jotta kukaan ei voinut nähdä siluettiani. Lopulta asussa oli voimaa, koska se nähtiin androgyynisen siistinä. Itselleni siinä kohtaa tärkeintä oli, että kunhan en joudu pukeutumaan mekkoon, Imbruglia kertoo.

Hän muistelee, että kyseisenkaltaiset housut eivät edes olleet muodissa tuohon aikaan.

Torn on rakastettu ysärihitti, jonka musiikkivideo pyöri ahkerasti MTV:n kaltaisilla kanavilla. YouTubessa videolla on yli 255 miljoonaa näyttökertaa.

Lue myös: Laulaja Natalie Imbruglia, 44, yllätti faninsa ilouutisella - raskaaksi spermanluovuttajan avulla!

Lue myös: Jos saisit kuunnella vain yhtä ysärihittiä loppuelämäsi ajan, mikä se olisi? Radiojuontaja paljastaa

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat